Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.
, ,

Door planning in control

Vereenvoudigen, versnellen, verbinden

Paperback Nederlands 2006 9789013039245
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Regeren is vooruitzien. Vooruitzien betekent plannen. Plannen om nu de juiste beslissingen te kunnen maken zodat u de concurrentie voor blijft.

Organisaties spenderen veel tijd en geld aan strategische planning, budgetteren, forecasting en operationele planning. Toch is de betrouwbaarheid van deze plannen onvoldoende. Er heerst vele onvrede en frustratie binnen organisaties over de wijze waarop deze processen zijn ingericht. Dit terwijl de noodzaak voor betrouwbare plannen alleen maar nijpender wordt door de toenemende marktdynamiek. Het moet beter, lichter, frequenter, sneller, efficiënter en vooral betrouwbaarder.

'Door planning in control' biedt u een aantal handvatten en ideeën om dat te realiseren. Handvatten en ideeën die de auteurs met succes in de praktijk hebben toegepast binnen gerenommeerde ondernemingen. Met behulp van deze handreikingen bent u ook in staat uw planningsprocessen drastische te verbeteren en zo komt u door planning in control.

Specificaties

ISBN13:9789013039245
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:128
Druk:1
Verschijningsdatum:18-12-2010
Hoofdrubriek:Organisatiekunde

Lezersrecensies

4.2 van de 5
6 stemmen
2
3
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Peter Geelen

Peter Geelen is de grondlegger van de integraal Performance Management® methode. Deed jarenlang Performance Management voor Philips en werkte onder andere met en voor de heren Boonstra, Hommen en Kleisterlee. Wilde koste wat kost het eilanddenken bij organisaties doorbreken. Bedacht iPM en perfectioneerde dit in de laatste 12 jaar tot een succesvolle methode en onderneming iPM Partners. Is auteur van meerdere boeken en vele publicaties over Performance Management. Gastdocent op de universiteit van Maastricht. Een veelgevraagd spreker en sparring partner voor bedrijfstop en managementteams. Het gaat hem nog altijd om de resultaten van klanten.

Andere boeken door Peter Geelen

Over Freek Aertsen

Freek Aertsen is werkzaam bij EyeOn BV, een consultantsbureau dat zich richt op het verbeteren van vraagvoorspelling en planning bij industriële ondernemingen.

Andere boeken door Freek Aertsen

Inhoudsopgave

Voorwoord

1. Door planning in control
2. Verticale planintegratie
3. Horizontale planintegratie
4. Nut van ICT
5. De implementatie

Literatuur
Over de auteurs
Trefwoordenregister

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Door planning in control