Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Lexicon Financieel Management Nederlands-Engels

Gebonden Nederlands 2015 9789013091120
Verkooppositie 2671
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Als financiële professional hebt u vaak te maken met het opstellen of lezen van Engelstalige correspondentie, rapporten, jaarrekeningen, vakliteratuur en andere financieel-administratieve stukken. Waarschijnlijk voert u ook regelmatig gesprekken met buitenlandse collega's of relaties. Vanzelfsprekend wilt u hierbij zeker weten dat u de financiële termen goed gebruikt, begrijpt en interpreteert.

Met meer dan 70.000 Nederlandse termen en 1450 pagina's op het gebied van financieel management, accounting en belastingen biedt 'Lexicon Financieel Management' u deze zekerheid. Het is het enige volledige N-E woordenboek voor financials; van administrateur en controller tot CFO, van accountants en bedrijfsjuristen tot fiscalisten. Met vertalingen, betekenissen, schrijfwijze, synoniemen, verklaringen Engels en Amerikaans, gerelateerde termen en woordcombinaties. Daarmee is dit hét onmisbare hulpmiddel voor elke (toekomstige) financiële professional die regelmatig in aanraking komt met de Angelsaksische terminologie en die in zakelijke contacten zijn deskundigheid en professionaliteit wil tonen.

Van het 'Lexicon Financieel Management' is ook een Engels-Nederlandse editie verkrijgbaar. Beide edities zijn ook beschikbaar als online applicatie!

Specificaties

ISBN13:9789013091120
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Druk:1
Verschijningsdatum:8-4-2015

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Lexicon Financieel Management Nederlands-Engels