Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.

Wetteksten Financiële Dienstverlening 2021

Paperback Nederlands 2021 9789013162103
Verkooppositie 30684 dagen in de top 100
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Professionals die werkzaam zijn in de financiële dienstverlening kunnen niet zonder overzicht van actuele wetteksten binnen hun vakgebied. Deze titel bundelt daarom alle actuele wetgeving voor de financieel dienstverlener anno 2021, inclusief een online toegang tot de belangrijkste besluiten van de overheid op het gebied van financiële planning.

Binnen de financiële dienstverlening komen uiteenlopende rechtsgebieden en -disciplines samen tot een maatwerkadvies. Een gedegen uitoefening van het intrigerende vak van financieel dienstverlener kan dan ook niet zonder grondige kennis en begrip van de actuele wet- en regelgeving. Of je nu werkzaam bent als verzekeringsdeskundige, belastingadviseur, accountmanager bij een bank, accountant of zelfstandig gevestigde.

Wetteksten financiële dienstverlening 2021 maakt het je hierin gemakkelijk. De bundel bevat de meest relevante onderdelen uit de Nederlandse wetgeving. Deze onderdelen zijn op overzichtelijke en toegankelijke wijze samengebracht. Er zijn zes delen opgenomen:
- Burgerlijk Wetboek en aanverwante wetten
- Belastingwetten
- Toeslagen
- Sociale zekerheid en toekomstvoorzieningen
- Pensioenwetgeving
- Financiële wetgeving

De wetteksten in deze bundel weergeven de stand van zaken per 1 januari 2021.

Naast de wetteksten verschaft de bundel online toegang tot de belangrijkste besluiten van de Staatssecretaris van Financiën op het gebied van financiële planning. Ideaal om naast de wettekst snel zicht te hebben op het (fiscale) beleid.

De margekopjes helpen je bovendien doelgericht tot de kern te komen van de relevante bepalingen binnen de wetteksten. De selectie, de rangschikking, de inzichtelijkheid en de toegankelijkheid helpen je te excelleren in je vak. Deze bundel wordt niet voor niets naast financieel dienstverleners en adviseurs gebruikt door ‘vermogende’ particulieren, ondernemers binnen het midden- en kleinbedrijf, studenten aan FFP-opleidingen en vele anderen.

Heb je deze papieren versie van Wetteksten Financiële Dienstverlening 2021 aangeschaft? Dan krijg je gratis toegang tot de online variant. Zo ben je altijd verzekerd van de juiste en meest actuele wet- en regelgeving.

De online publicatie is gemakkelijk toegankelijk via desktop, laptop, tablet en smartphone. Voorin het boek vind je een inlogcode met uitleg. De toegang is geldig tot de verschijning van de volgende editie.

Specificaties

ISBN13:9789013162103
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:3084
Druk:1

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Wetteksten Financiële Dienstverlening 2021