Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, e.a.

Zelfsturing - pamflet 2.nl

Bottom-up organiseren

Paperback Nederlands 2013 9789023251972
Niet leverbaar.

Samenvatting

Nederlanders kunnen goed klagen, zegt men. Is dat onze volksaard of is het een oude gewoonte die we honderd jaar hebben aangeleerd? Als je een probleem had, dan legde je dat op het bordje van een ander. De overheid, je baas of een instantie. Zo deden we dat altijd. Maar nu niet meer!

Een kentering in de samenleving is zichtbaar. Steeds meer mensen ervaren dat het leuker is en sneller werkt als je zélf actie onderneemt. Zelfsturing! Zelf zoeken naar een oplossing in plaats van afschuiven. Het zou wel eens dé aanpak van de crisis kunnen worden.

In dit boek verhalen van pioniers. Bekende en onbekende Nederlanders die zelf de handen uit de mouwen hebben gestoken. In hun eigen straatje, op hun werk of landelijk. Of die op het punt staan dat te gaan doen, maar nog aan het idee moeten wennen. Dit boek biedt ideeën en inspiratie voor 17 miljoen Nederlanders.

Specificaties

ISBN13:9789023251972
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:240
Druk:1
Verschijningsdatum:2-7-2013
Hoofdrubriek:Algemeen management

Lezersrecensies

4.5 van de 5
2 stemmen
1
1
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Martijn Aslander

Martijn Aslander verbindt mensen, informatie en ideeën. Het benutten van de collectieve intelligentie van het netwerk is zijn specialiteit. Samen met Frank Meeuwsen en Sanne Roemen heeft hij andere bloggers om zich heen verzameld en hebben zij Lifehacking.nl gestart. Daarnaast is Aslander een veelgevraagd spreker op congressen en bijeenkomsten. Zijn thema is de netwerk- en informatiesamenleving en de manier waarop we ons werk en leven slim kunnen verbeteren door de mogelijkheden ervan te benutten.

Andere boeken door Martijn Aslander

Over Erwin Witteveen

Erwin Witteveen en een journalist/publicist die met humor en diepgang ingewikkelde dingen in heldere taal opschrijft. Hij schreef onder meer Roadmap to Venus en is vaste auteur van MarketingTribune.

Andere boeken door Erwin Witteveen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Zelfsturing - pamflet 2.nl