Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

De 11 beste online verdienmodellen

Hoe je je onderneming toekomstproof maakt

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2020 9789024435340
Verkooppositie 4563Hoogste positie: 230
Direct te downloaden

Samenvatting

Online inkomstenstromen zijn een waardevolle en soms noodzakelijke aanvulling op onze traditionele manier van ondernemen. Maar online verdienmodellen zijn vooral een betrouwbare en eenvoudige manier om je inkomstenstroom een boost te geven. Er zijn ondernemers die miljonair zijn geworden met een 100% online bedrijf. Een succesvol model kent twee voorwaarden: de knowhow en de mindset. Dit unieke boek geeft je inzicht in beide.

In dit boek vind je de 11 beste en beproefde online verdienmodellen. Per verdienmodel worden de vereiste voorwaarden, de pluspunten en de valkuilen uitgelegd. Daarnaast leer je hoe je de juiste ondernemersmindset ontwikkelt voor de grootste kans van slagen. Want die mindset, zo betogen Jeanet en Petra, is vele malen belangrijker dan alle techniek bij elkaar.

In 'De 11 beste online verdienmodellen' leer je om groots te denken, de wet van de aantrekkingskracht te gebruiken en je ten diepste te realiseren dat álles mogelijk is. Dit is het boek voor kennisprofessionals die met hun bedrijf of naast hun baan een online inkomstenstroom willen opbouwen.

Specificaties

ISBN13:9789024435340
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:128
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:26-11-2020
Hoofdrubriek:Algemeen management

Expertrecensies (1)

De 11 beste online verdienmodellen - 'Inspiratieboek'
| 1 december 2021
De titel van dit handzame boek belooft heel wat: De 11 beste online verdienmodellen, hoe je je onderneming toekomstproof maakt. In het eerste gedeelte wordt die belofte zeker waargemaakt.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jeanet Bathoorn

Jeanet Bathoorn is ondernemer vanaf 1 januari 2005. Ze heeft in de loop van de jaren meerdere bedrijven gehad. In 2016 registreerde ze het merk VrijheidsOndernemer®. Vanaf 2012 focust zij zich al op de combinatie bedrijf en 'de rest van je leven'. Na het veranderen van haar verdienmodel en het maken van harde keuzes is ze erin geslaagd om ongeveer 4 maanden per jaar te werken en 8 maanden per jaar te kiezen wat ze doet. Aan de hand van haar framework begeleidt zij zelfstandig kennis-ondernemers naar meer resultaat, vrijheid en succes. Zij is expert op het gebied van masterminden. Haar 7e boek 'In 10 Stappen een Magische Mastermind', uit 2020, behandelt deze unieke methode. Zij is gecertificeerd NLP coach en gecertificeerd Geld Archetype coach. Haar 6 boeken zijn gezamenlijk al 30.000 keer verkocht. Daarnaast is ze regelmatig te gast bij radio en TV om haar kennis over social media en zelfstandig ondernemerschap te delen. Zo was ze o.a. bij BNR, Hart van Nederland, EditieNL en Omroep MAX. Jeanet Bathoorn wordt omschreven als no-nonsense, aards, to-the-point, deskundig en authentiek. Als business coach komt ze tot de kern en ziet ondernemerschap als dé mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen en van waarde te zijn voor anderen.

Andere boeken door Jeanet Bathoorn

Over Petra Iuliano

Petra Iuliano, marketing mentor en sales coach, heeft ruim 20 jaar ervaring in de marketing en sales. Zij is eigenaar van Iuliano Intelligent Marketing en helpt hoogopgeleide ondernemers en zelfstandigen binnen 12 maanden hun omzet te verdubbelen via slimme verdienmodellen.

Andere boeken door Petra Iuliano

Inhoudsopgave

Voorwoord – Simone Levie 9
Inleiding 11
Hoe lees je dit boek? 13

De 11 universele wetten van overvloed 14
Hoe je je onderneming toekomstproof maakt 16
De 11 universele Wetten van Overvloed 18 - 114
De 11 beste Online Verdienmodellen 19 - 115
De 11 Mindsetregels voor Succes 23 - 118

Hoe kun je verder? 121
Over de auteurs 122
Bronnen 127

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De 11 beste online verdienmodellen