Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

De innovatiebrouwerij

Van idee naar vernieuwing

Paperback Nederlands 2010 9789026522338
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Loopt u rond met ideeën om de wereld (om u heen) te verbeteren? Gelooft u in een idee, maar weet u niet hoe u dit moet realiseren? Of bent u al begonnen, maar loopt u tegen allerlei blokkades aan?

Deze en andere vragen liggen ten grondslag aan 'De Innovatiebrouwerij', een boek dat u direct op weg helpt bij het realiseren van een idee. Veel mensen zijn overtuigd van een plan, maar weten anderen vaak niet te overtuigen van het potentieel, waardoor hun initiatief voortijdig strandt. In 'De Innovatiebrouwerij' vormt uw idee de inhoud. Het boek helpt u hoe u van een inval tot een uitkomst komt. Door het volgen van de stappen in het realisatieproces, met behulp van nuttige voorbeelden en oefeningen, komt u steeds dichterbij uw doel. Met dit boek blijft een idee niet een droom, maar word het de realiteit.

Jelle Kok en Noks Nauta hebben gedurende een jaar een groep creatievelingen begeleid bij het realiseren van hun ideeën. Tijdens deze biuenkomsten ontstond het idee dat deze methode voor meer mensen nuttig zou kunnen zijn. Dit boek is bedoeld om mensen met ideeën houvast te geven in het proces dat zij zullen moeten doorlopen om tot realisatie te komen. De naam Innovatiebrouwerij slaat op een proces van bereiding: een idee is niet af - vergelijk het met een ruwe diamant die keer op keer geslepen moet worden voordat de waarde ervan zichtbaar is. En zoals het spreekwoord al zegt, er moet 'leven in de brouwerij' worden gebracht: een nieuw idee zorgt voor een nieuw perspectief en een nieuwe toekomst.

Specificaties

ISBN13:9789026522338
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:189
Druk:1
Verschijningsdatum:11-11-2010

Expertrecensies (1)

De innovatiebrouwerij
Dick Thesingh | 8 november 2012
Heeft u wel eens een idee gehad en er niks mee gedaan? Denkt u wel eens 'dat kan toch beter?' maar blijft het daarbij? Of loopt u wellicht met een idee of het begin van een idee rond, maar lukt het niet om de volgende stap te zetten? In dat geval kunt u zeker de uitdaging aangaan met uzelf en uw idee door 'De innovatiebrouwerij' te lezen van Jelle Kok en Noks Nauta.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jelle Kok

Jelle Kok (1984) is afgestudeerd jurist en bedrijfskundige, en werkt als consultant bij Davinci, een strategisch en IT adviesbureau. Hij was in 2007/2008 bestuurslid van het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO), de grootste studentenorganisatie van Nederland, waar hij thans voorzitter is van de Raad van Toezicht. Daarnaast is hij bestuurslid van de Stichting Certificaat Ondernemerschap, een organisatie die ondernemerschap in het hoger onderwijs stimuleert. Hij heeft interesse in 'ondernemen' in de breedste zin.

Andere boeken door Jelle Kok

Over Noks Nauta

Noks Nauta is arts, psycholoog en bestuurslid IHBV. Ze doet onderzoek naar hoogbegaafdheid, schrijft hierover en geeft trainingen en workshops aan hoogbegaafden en aan professionals. Zij schreef samen met Sieuwke Ronner het boek 'Ongeleide projectielen op koers, werken en leven met hoogbegaafdheid' (Harcourt, 2007).

Andere boeken door Noks Nauta

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De innovatiebrouwerij