Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Hardlopen

Biomechanica en inspanningsfysiologie praktisch toegepast

Gebonden Nederlands 2019 9789036816083
Verwachte levertijd ongeveer 1 werkdagen

Samenvatting

Dit boek biedt de nieuwste inzichten op het gebied van looptraining.
Aan de orde komen innovatieve trainingsconcepten die gebaseerd zijn op recent wetenschappelijk onderzoek en op uitgebreide kennis van de trainingspraktijk.
Looptrainers, fysiotherapeuten, leraren lichamelijke opvoeding en hardlopers kunnen hun voordeel doen met deze publicatie.
Vanuit biomechanisch en inspanningsfysiologisch perspectief worden onderwerpen als looptechniek, energieleverantie, adaptatie en krachttraining behandeld. Recente wetenschappelijke inzichten worden vertaald naar de trainingspraktijk.
In deze derde, ongewijzigde druk zijn allerlei aspecten van looptraining tot in detail uitgewerkt. Talrijke illustraties en foto's verhelderen de uiteenzettingen over lopen op hoge snelheid, loopscholing en krachttraining.

Specificaties

ISBN13:9789036816083
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:466
Druk:3
Verschijningsdatum:14-10-2019
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Frans Bosch

Frans Bosch is docent aan een sporthogeschool en was jarenlang betrokken bij de begeleiding van sprinters en lopers van nationaal en internationaal niveau op de midden- en langeafstand. Ook was hij docent aan diverse trainersopleidingen. Honderden (loop)trainers en fysiotherapeuten hebben de afgelopen jaren al kennis genomen van de trainingsopvattingen van Frans Bosch.

Andere boeken door Frans Bosch

Over Ronald Klomp

Ronald Klomp is docent aan een sporthogeschool en was jarenlang betrokken bij de begeleiding van sprinters en lopers van nationaal en internationaal niveau op de midden- en langeafstand. Ook was hij docent aan diverse trainersopleidingen. Honderden (loop)trainers en fysiotherapeuten hebben de afgelopen jaren al kennis genomen van de trainingsopvattingen van Ronald Klomp.

Andere boeken door Ronald Klomp

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Hardlopen