Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Kantoorleven

Scènes tussen 9 en 5

Gebonden Nederlands 2019 9789038806266
Verkooppositie 5361Hoogste positie: 333
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

'Ik had slecht geslapen — en toen begon mijn baas op de vroege ochtend ook nog eens over het Creëren Van Verbinding. Ik had direct zin om mijn brooddoos tegen hem aan te gooien. Maar ik heb een laf karakter dus die vlieger ging niet op. Mijn baas wierp zijn armen in de lucht en riep: ‘En zó creëren we dus verbinding!’ De collega naast me giechelde en wenkte. Ik boog me naar haar toe. ‘Sorry, de verbinding wordt nu verbroken,’ zei ze, daarna viel ze proestend voorover. Ik had graag zelf deze grap willen maken dus ik glimlachte welwillend en keek vaag in de verte, alsof daar wel betere grappen in het verschiet lagen.'

In 'Kantoorleven' beschrijft Jacq. Veldman op tragikomische wijze hoe mensen zich tot elkaar verhouden in het kantoorbestaan. Door middel van herkenbare scènes uit de sociale arena die kantoor heet, lezen we hoe iedereen er tussen negen en vijf het beste van probeert te maken — met vaak rampzalige gevolgen.

In Veldmans scherpe observaties trekt van alles voorbij: de stilzwijgende gevechten over het raam dat open of dicht moet, workshops waar je je schoenen uit moet trekken, hoe je per ongeluk gemotiveerd kunt raken door een 'motivational' speech en mensen die voordringen bij het kopieerapparaat. Veldman beschrijft het kantoorleven mild, humoristisch maar vernietigend.

Specificaties

ISBN13:9789038806266
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:176
Druk:1
Verschijningsdatum:14-5-2019
Hoofdrubriek:Werk en loopbaan
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Kantoorleven