Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789038916422. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.

De monnik die zijn Ferrari verkocht

Paperback Nederlands 2016 9789038925462
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

De monnik die zijn Ferrari verkocht is het verhaal van Julian Mantle, een geslaagd advocaat, die door zijn enerverende maar onevenwichtige leven een bijna noodlottige hartaanval krijgt. Geconfronteerd met zijn fysieke broosheid maakt Julian een spirituele crisis door die hem noopt op zoek te gaan naar de antwoorden op de grote vragen van het leven.

Hij besluit radicaal te breken met zijn luxe maar oppervlakkige bestaan en waagt zich op een buitengewone odyssee naar een eeuwenoude cultuur in de Himalaya. Daar vindt hij een krachtig systeem dat de mens in staat stelt om de potentie van geest, lichaam en ziel ten volle te ontplooien en intenser, gelukkiger en harmonieuzer te leven. De monnik die zijn Ferrari verkocht is een inspirerende vertelling, waarin de tijdloze spirituele wijsheid van het Oosten wordt vermengd met messcherpe zakelijkheid van het Westen. Een boek dat u stap voor stap de weg wijst naar een leven met meer moed, evenwicht, vreugde en innerlijke rijkdom.

Specificaties

ISBN13:9789038925462
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Uitgever:Elmar
Druk:10
Verschijningsdatum:8-11-2017
Hoofdrubriek:Spiritualiteit

Expertrecensies (1)

Jan Boerstra | 30 maart 2009
Al te vaak verspillen we onze gedachten, tijd en energie aan verkeerde of nutteloze zaken. Wat we dikwijls missen is richting, een levensdoel dat zin geeft aan ons dagelijks handelen. In 'De monnik die zijn Ferrari verkocht' beschrijft Robin Sharma op overtuigende en inspirerende wijze hoe we het optimale uit ons leven kunnen halen door ons te concentreren op wat echt belangrijk is en ons in te zetten voor anderen.Lees verder

Lezersrecensies

4.7 van de 5
3 stemmen
2
1
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Robin Sharma

Robin Sharma is de directeur van Sharma Leadership International, een firma voor training en coaching die bedrijven helpt van hun werknemers 'leiders zonder titel' te maken en de absolute top te bereiken. Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker, leiderschapscoach en adviseur voor bedrijven als Microsoft, Nike, FedEx, NASA, KPMG en IBM.

Andere boeken door Robin Sharma

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De monnik die zijn Ferrari verkocht