Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Kickstart WordPress 4e editie

Paperback Nederlands 2013 9789043029483
Niet leverbaar.

Samenvatting

Het eerste en bestverkochte Nederlandstalige boek over WordPress!

WordPress is een ideaal gereedschap om een weblog mee te maken, maar ook prima geschikt om er andere websites mee te bouwen. Het programma is daardoor niet alleen populair onder bloggers, maar ook dé oplossing voor iedereen die snel en zonder veel technische poespas een professioneel ogende website wil opzetten en onderhouden.

Dit volledige geactualiseerde boek richt zich op de beginnende WordPress-gebruiker. Van de eerste stappen tijdens de installatie tot het dagelijks onderhoud van uw eigen blog of website. Met voldoende aandacht voor de techniek achter het programma, maar vooral een stevige dosis praktijk. Leer hoe u berichten plaatst, pagina's maakt, het uiterlijk van uw blog aanpast en de functionaliteit uitbreidt door plug-ins te gebruiken.

Specificaties

ISBN13:9789043029483
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:181
Druk:4
Verschijningsdatum:25-3-2013
ISSN:
Serie:Kickstart

Expertrecensies (1)

Kickstart WordPress 4e editie
Corien Plaisier | 22 oktober 2014
Wilt u zelf een website maken in Wordpress dan is dit boek, gericht op de beginnende Wordpress gebruiker, handig om te lezen. Er staat stap voor stap, in toegankelijke taal beschreven hoe u te werk moet gaan. Wordpress is een zogenaamd ‘open source’ CMS waar inmiddels heel veel websites mee gebouwd zijn. Op de technische kant wordt niet al te diep ingegaan, vanwege de grote diversiteit aan Webhosters en de manier waarop zij technisch de site online zetten.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Robbert Ravensbergen

Robbert Ravensbergen is oprichter van JoomBlocks.com, dat in opdracht websites bouwt met opensource software als WordPress, Joomla en Magento. Daarnaast ontwikkelt hij aanvullende functionaliteit voor deze systemen. Voor dit boek houdt hij een blog bij op www.robbertoverwordpress.nl Daar vind je bovendien een bonushoofdstuk over het maken van een WordPress-theme.

Andere boeken door Robbert Ravensbergen

Inhoudsopgave

Inleiding
Wat wordt er in dit boek behandeld?

1. Introductie
2. Aan de slag!
3. Werken met WordPress
4. Themes
5. Schrijven maar!
6. Plugins en widgets
7. Beheer en back-up
8. Tips en trucs
Afsluiting

Register

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Kickstart WordPress 4e editie