Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Ondernemingsraad voor Dummies

Paperback Nederlands 2020 9789045357294
Voormalig top 100Totaal 12 dagen
Verkooppositie 1712Hoogste positie: 92
In herdruk, verschijningsdatum onbekend

Samenvatting

Dat elke onderneming met meer dan vijftig medewerkers in Nederland een ondernemingsraad moet hebben, is algemeen bekend. Maar dan? Hoe leef je de medezeggenschap vorm? Op welke manier steek je het overleg in? Wat zijn de taken en bevoegdheden van de bestuurder, de HR-manager en de ondernemingsraad? Deze nieuwe editie van Ondernemingsraad voor Dummies geeft antwoord op al die vragen. Met als doel het samen vormgeven van medezeggenschap door alle betrokken partijen. In deze nieuwe editie zijn de nieuwste veranderingen in de wet meegenomen, alsmede aanvullingen van lezers.
Rob Latten is zelfstandig organisatieadviseur. Vanuit die rol adviseert, traint en begeleidt hij ondernemingsraden, bestuurders en HR-managers in fusie-, reorganisatie- en overnametrajecten. Deze uitgave bevat bijdragen van Peter Clark, Rob van Etten, Hans Hautvast, Steven Jellinghaus, Pieter Landwehr Johan, Ineke van de Pas, Patrick Vermeulen en Bob van Weert.

Specificaties

ISBN13:9789045357294
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Druk:3
Verschijningsdatum:22-5-2020
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Rob Latten

Rob Latten heeft o.a. bedrijfskunde gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen en daarna een master met specialisatie Controlling afgerond. In zijn carrière staan veranderprojecten centraal. Hij is als organisatieadviseur werkzaam bij DeVerandermotOR. Zijn belangrijkste werkzaamheden zijn het trainen en adviseren van medezeggenschapsorganen bij onder andere fusies en reorganisaties. Zijn specialisaties liggen op het gebied van strategische en financiële analyses. Hij heeft zitting in een Raad van Toezicht en is werkzaam als docent op de Hogeschool Rotterdam. Rob heeft diverse publicaties, artikelen en boeken op zijn naam staan gericht op het thema financiën en duurzaam inzetbaarheid. Het meest bekend is “Ondernemingsraad voor dummies”.

Andere boeken door Rob Latten

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Ondernemingsraad voor Dummies