Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Ambitie

Adviezen voor ondernemers

Paperback Nederlands 2012 9789046813584
Voormalig top 100Totaal 30 dagen
Niet leverbaar.

Samenvatting

U heeft een eigen bedrijf of u wil een bedrijf starten, hoe doet u dat? Wat komt er bij kijken, wat zijn de valkuilen, de kansen en de bedreigingen? Annemarie van Gaal heeft alles meegemaakt, de ups en de downs, en weet als geen ander hoe u een bedrijf opzet en runt. 'Ambitie' is een boek over enthousiast en innovatief ondernemerschap. Het staat boordevol praktische adviezen en leert u hoe u moet omgaan met bijvoorbeeld banken, de belastingdienst of boze klanten. Uiteraard komen Annemarie's eigen ervaringen ruimschoots in het boek aan bod.

Specificaties

ISBN13:9789046813584
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:192
Druk:9
Verschijningsdatum:4-9-2012

Expertrecensies (1)

Ambitie
Peter Vermeulen | 7 juli 2010
Naast 'Dragon's den' is Annemarie van Gaal voor velen vooral bekend van de televisieprogramma's 'Ten einde raad' en 'Een dubbeltje op z'n kant'. Maar Van Gaal kan meer. Véél meer. Dit bewijst zij onder andere met het boek 'Ambitie' met als subtitel 'Adviezen voor ondernemers'. Hierin krijgt u naast een korte autobiografische blik in het leven van zakenvrouw en ondernemer Annemarie van Gaal veel nuttige tips en adviezen voor succesvol ondernemen.
Lees verder

Lezersrecensies

3.0 van de 5
1 stem
0
0
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal (1962) is een crack op financieel gebied. Ze schopte het van alleenstaande moeder tot een succesvolle ondernemer, eerst in Rusland (of all places) en vervolgens in Amsterdam als investeerder, belegger in vastgoed en eigenaar van een tijdschriftenuitgeverij. Ze werkte mee aan financiële programma's als Dragons Den en Ten einde Raad en is momenteel te zien als deskundige in het Rtl4- programma Een dubbeltje op zijn kant, waarin zij gezinnen uit hun benarde financiële situatie helpt. Ook heeft zij een vaste column in het Financieele Dagblad.

Andere boeken door Annemarie van Gaal

Inhoudsopgave

Mijn verhaal

1. Bedenk wat je wilt
2. Schijf een businessplan
3. Regel je financiën
4. Vaar je eigen koers
5. Creëer de markt
6. Verover de wereld
7. Manage je mensen
8. Bepaal je toekomst

25 extra ondernemerstips

Naschrift

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Ambitie