Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Vertel! - Op je best tijdens presentatie, gesprek of vergadering

Paperback Nederlands 2015 9789046819647
Niet leverbaar.

Samenvatting

"Als ik zeg dat dit een boek over presenteren is, moet je dat eigenlijk zo snel mogelijk weer vergeten. Ik wil er vooral voor zorgen dat je jouw mooie kanten wat meer gaat oppoetsen. Want of je nou op een podium staat, je verhaal vertelt tijdens een vergadering of jezelf moet laten zien tijdens een sollicitatiegesprek: op het moment dat je straalt willen mensen naar je luisteren.

In 'Vertel!' help ik je beter naar jezelf te kijken en onderzoeken we stap voor stap wat het is dat jou mooier en je verhaal aantrekkelijker maakt. Ook zal ik niet schromen mijn aanwijzingen en oefeningen te onderbouwen met praktijkvoorbeelden en gênante momenten uit mijn eigen, hobbelige leertraject. Echt, een goed verhaal vertellen: iedereen kan het!"

Off the record
Het lijkt soms wel of de wereld slechts bestaat uit flamboyante podiumbeesten maar de meeste mensen kunnen – hoewel beslist geen muurbloempjes – best een beetje hulp gebruiken. Voor mij is het bijvoorbeeld dodelijk om een speech op een boekpresentatie te improviseren, hoe klein het gezelschap ook. Karins boek biedt uitkomst en zorgt ervoor dat wát je wil vertellen, er ook goed uitkomt. Een zegen! (Voor iedereen ;-) – WV

Persrecensies
'Karin wist met aandacht voor detail en in korte tijd niet alleen mijn techniek te verbeteren maar ook mijn zelfvertrouwen als spreker te vergroten, door mijn sterke punten te benadrukken.' - Viktor Staudt, auteur

'Met een groot enthousiasme wist Karin onze groep met een speciaal voor de beroepsgroep (advocatuur) gemaakte casus inzicht te geven in onze eigen kwaliteiten. Eerst confronterend, toen leuk en bovenal: zeer leerzaam!' - Wladimiroff Advocaten

'Je leert geen kunstje maar krijgt van Karin advies op maat.' - Daan Schröder, Bitcoinspecialist

Specificaties

ISBN13:9789046819647
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:208
Druk:1
Verschijningsdatum:14-9-2015
ISSN:

Expertrecensies (1)

Vertel! - Op je best tijdens presentatie, gesprek of vergadering
Bert Thiel | 8 juni 2016
Een anekdote uit Vertel! van Karin de Groot maakte diepe indruk op de groep die ik het begin van de fijne kneepjes van het presenteren probeerde duidelijk te maken.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

preview
Preview - Vertel! Op je best tijdens presentatie, gesprek of vergadering
Karin de Groot 5 oktober 2015 Karin de Groot is trainer en coach en werkte als journalist en presentator (o.m. Spoorloos) meer dan 25 jaar voor radio en televisie. In haar Vertel! biedt ze een nieuwe manier om naar presentaties te kijken. In deze preview licht ze dat toe.

Over Karin de Groot

Karin de Groot is trainer en coach en werkte als journalist en presentator meer dan 25 jaar voor radio en televisie. Ze presenteerde bijvoorbeeld Spoorloos, Heb ik Genoeg en Goudmijn en werkte mee aan talloze andere radio- en tv-programma´s. Op basis van haar mensenkennis en jarenlange ervaring als presentator weet Karin het beste in mensen naar boven te brengen. In 2008 debuteerde ze als schrijfster met 'Geheime visite'.

Andere boeken door Karin de Groot

Inhoudsopgave

Deel 1: Presenteren, en de kunst van het vertellen
Deel 2: Hoe vertel je een verhaal?
Deel 3: Het wat, hoe en waarom van de voorbereiding

Bronnen
Register

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Vertel! - Op je best tijdens presentatie, gesprek of vergadering