Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Basisboek wiskunde en financiële rekenkunde

Kwantitatieve methoden met Exceltoepassingen

Paperback Nederlands 2014 9789046904152
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Studenten van economische studies moeten beschikken over parate kennis van en ervaring met het werken met kwantitatieve gegevens. 'Basisboek wiskunde en financiële rekenkunde' biedt studenten die kennis en ervaring.

In dit boek staan de twee belangrijkste wiskundige basisfuncties centraal: de lineaire en de exponentiële functie. Alle toepassingen van deze functies en hun onderlinge verbanden komen aan de orde, met veel aandacht voor wiskundige bewerkingen. Daarnaast verkent 'Basisboek wiskunde en financiële rekenkunde' kwadratische functies, derdegraads functies, gebroken functies en trapfuncties. In de laatste twee hoofdstukken komen toepassingen uit de financiële rekenkunde en ondernemingsfinanciering aan bod. Excel is het hulpmiddel bij al deze kwantitatieve toepassingen.

Wat is er gewijzigd t.o.v. de oude druk? In deze tweede herziene druk is een nieuw hoofdstuk toegevoegd over rentabiliteitswaarde. Het hoofdstuk over financiële rekenkunde is herschreven en het onderwerp afschrijvingsmethoden is toegevoegd. Deze twee hoofdstukken samen dekken nu alle gangbare berekeningen in de financiële wereld. Het aantal opgaven is uitgebreid en er zijn nieuwe voorbeelden uit de commerciële economie en bedrijfseconomie opgenomen.

Specificaties

ISBN13:9789046904152
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Uitgever:Coutinho
Druk:2
Verschijningsdatum:16-7-2014

Verschijningsdata

De verschijningsfrequentie en verschijningsdata zijn nog niet bekend

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Basisboek wiskunde en financiële rekenkunde