Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Wie is er bang voor kunstmatige intelligentie?

Gebonden Nederlands 2018 9789047012122
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

De geschiedenis herhaalt zich. Bij de introductie van de auto vreesde men voor banen en veiligheid. Als een auto over straat reed, moest deze worden aangekondigd door een man met een vlag, zodat er geen gewonden zouden vallen. Inmiddels kunnen we ons dat niet meer voorstellen. Bij elke introductie van een innovatie is de reactie hetzelfde; zo ook bij kunstmatige intelligentie. Maar moeten we de komst van ai echt vrezen?

Jim Stolze zet innovatie in een ander daglicht en ontsluit voor ons op haast theatrale wijze de brave new world van kunstmatige intelligentie, in dit op zijn ted-talk gebaseerde boekje.

Specificaties

ISBN13:9789047012122
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:80
Druk:1
Verschijningsdatum:15-11-2018
Hoofdrubriek:IT-management / ICT
ISSN:
Serie:TEDx

Lezersrecensies

4.3 van de 5
3 stemmen
1
2
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jim Stolze

Jim Stolze is schrijver én ondernemer. Die combinatie zorgt ervoor dat zijn boeken niet alleen theoretisch, maar ook zeer praktisch zijn. Voor zijn eerste boek "Hoe overleef ik mijn inbox?" (Nieuw Amsterdam, 2009) sloot Stolze zich 40 dagen af van het internet om te zien wat voor effect dat op hem en zijn omgeving had. Het gevolg was een verrassend dagboek over de bijeffecten van de digitalisering en een reeks handige tips om je weg door de digitale jungle te blijven vinden. In zijn tweede boek "Uitverkocht!" (AW Bruna, 2011) beschrijft Jim Stolze de opkomst van de aandachtseconomie. De wijze waarop het boek tot stand is gekomen en wordt gepromoot is volledig in lijn met de inhoud van het boek. Zo was het al de eerste week van verschijning volledig uitverkocht en werkte Stolze met de eerste 100 lezers aan een ge-update versie die als eBook op de markt wordt gebracht. Naast zijn werkzaamheden als schrijver is Jim Stolze hét gezicht van TED.com in Europa. De populaire website met lezingen van korter dan 18 minuten kan rekenen op honderden miljoen pageviews en ook de TEDx-evenementen zijn in Nederland een groot succes.

Andere boeken door Jim Stolze

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Wie is er bang voor kunstmatige intelligentie?