Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Het Happy Office manifest

De vier pijlers van een positieve werkcultuur

Paperback Nederlands 2020
Verkooppositie 1253
Nog niet verschenen, verwacht op 17‑09‑2020
22,50

Samenvatting

We brengen gedurende ons hele leven gemiddeld zo’n 80.000 tot 90.000 uur door op ons werk. Dat is meer dan dertig procent van ons leven. Jammer, want werkgeluk maakt ons gezonder, succesvoller, productiever, innovatiever en creatiever. Tijd dus om werkgeluk wereldwijd op de corporate agenda te zetten. En nee, dat gaat niet over ballenbakken, slingers en gemaakt blij zijn. Werkgeluk gaat over het hebben van een baan waarin we betekenis, voldoening, verbinding en plezier ervaren. Waarin we ons veilig voelen, goed samenwerken en resultaten behalen die ertoe doen.

Met Het Happy Office Manifest creëer je stap voor stap een positieve werkcultuur, gebaseerd op een stevig wetenschappelijk kader. De auteurs wisselen de theorie af met voorbeelden uit hun eigen praktijk, succesverhalen, oefeningen en tips. Dat maakt het onderwerp lekker concreet en goed toepasbaar voor iedereen.

Dit boek biedt denkers en doeners stof tot nadenken én praktische handvatten om aan de slag te gaan met het bouwen van een positieve werkcultuur. Dat is de sleutel tot werkgeluk.

Specificaties

ISBN13:9789047013907
Trefwoorden:werkcultuur, werkgeluk
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:192
Druk:1

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Maartje Wolff

Maartje Wolff is medeoprichters van de Week van het Werkgeluk. Zij heeft naast een academische achtergrond in management en communicatie het programma Rendement van Geluk gevolgd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarna deed Maartje de opleidingen teamcoach bij de Gelukkig Werken Academy en Chief Happiness Officer bij de Woohoo Academy.

Andere boeken door Maartje Wolff

Over Fennande van der Meulen

Fennande van der Meulen is medeoprichters van de Week van het Werkgeluk. Zij heeft naast een academische achtergrond in management en communicatie het programma Rendement van Geluk gevolgd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarna deed Fennande de opleidingen teamcoach bij de Gelukkig Werken Academy en Chief Happiness Officer bij de Woohoo Academy.

Andere boeken door Fennande van der Meulen

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het Happy Office manifest