Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Tien keer met pensioen

Een nieuwe manier van leven en werken

Paperback Nederlands 2021 9789047015406
Verkooppositie 1327
Nog niet verschenen, verwacht op 22‑06‑2021
18,99

Samenvatting

Rowan Siskens vraagt zich in 'Tien keer met pensioen' af waarom je veertig jaar zou wachten op je pensioen. We worden steeds ouder, wisselen vaker van baan, en het pensioenstelsel gaat regelmatig op de schop. Een goed pensioen aan het eind van je werkende leven is dus allang geen zekerheid meer. Maar wil je eigenlijk ook wel veertig of zelfs vijftig jaar werken tot je pensioen? Als je dat al haalt…

Rowan Siskens besloot het radicaal anders aan te pakken en bedacht de agile leven-methode. In 'Tien keer met pensioen' laat hij zien hoe je je leven flexibeler kunt inrichten door te leven in cycli van een aantal jaar. Tijdens elke cyclus ben je bezig met de dingen die jij echt belangrijk vindt, om daarna een moment van rust te pakken (hoera, pensioen!). Zo’n periode van rust gebruik je om terug te blikken, dromen te realiseren en om vooruit te kijken.

Door de methode van agile leven toe te passen, zul je meerdere keren in je leven met pensioen gaan, waardoor je:
- je dromen niet hoeft uit te stellen;
- bewuster in het leven komt te staan;
- effectiever bent in je werk.

Specificaties

ISBN13:9789047015406
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:144
Druk:1
Verschijningsdatum:22-6-2021
Hoofdrubriek:Werk en loopbaan

Over Rowan Siskens

Rowan Siskens (1992) is volgens zijn oma (die overigens maar één keer met pensioen is gegaan) een echte millennial. Na zijn opleiding Business Information Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heeft hij de wereld rondgereisd en is daarna aan de slag gegaan als it-consultant. Eind 2019 ging hij met zijn eerste pensioen om zich te wijden aan het schrijven van dit boek en het leiden van een agile leven.

Andere boeken door Rowan Siskens

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Tien keer met pensioen