Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Vakantieboek voor professionals en managers 2023

Paperback Nederlands 2023 9789047017219
Verkooppositie 246Hoogste positie: 246
Nog niet verschenen, verwacht op 07‑06‑2023

Samenvatting

Het Vakantieboek voor professionals en managers wordt samengesteld uit de beste boeken en artikelen die het afgelopen jaar onder de aandacht kwamen van de redactie van uitgeverij Business Contact, aangevuld met samenvattingen van de boeken waar je als professional wel iets van gelezen móét hebben.

Lees over trends in managementland, laat je verrassen door handige technieken om werk en privé slimmer te organiseren en leer van de nieuwste inzichten in de wetenschap.

Met tests, columns, inspirerende quotes én doedingen, want het is per slot van rekening een vakantieboek. Of je nu naar het buitenland gaat of vakantie viert in eigen land, met dit boek in de hand kun je bijlezen, ontspannen, reflecteren en opladen.

Specificaties

ISBN13:9789047017219
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:160
Druk:1
Verschijningsdatum:7-6-2023
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Over Business Contact

Uitgeverij Business Contact richt zich op professionals en het algemene publiek. De uitgeverij is gespecialiseerd in vertalingen van de beste buitenlandse managementgoeroes en het publiceren van Nederlandstalige boeken die vernieuwende managementconcepten bevatten, met oog voor de toegankelijkheid en de praktische toepasbaarheid. We willen met onze boeken prikkelen, enthousiasmeren en inspireren, zonder het oog op inhoudelijke kwaliteit te verliezen. Juist aan de kwaliteit van de concepten en teksten besteden we veel tijd en energie. Een auteur mag van onze uitgeverij intensieve begeleiding verwachten, we zijn een serieuze sparringpartner voor nieuwe ideeën en daarnaast helpen we auteurs hun ideeën in concrete structuur en tekst om te zetten. Ook in de marketing en de pr is de uitgeverij sterk, zeker in de algemene media en de boekhandel. Wij kunnen grote campagnes opzetten en uitvoeren om een breed publiek te bereiken, maar ook specifieke doelgroepen bereiken.

Andere boeken door Business Contact

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Vakantieboek voor professionals en managers 2023