Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Verbaal Meesterschap

Het ultieme handboek voor alle mensen die gehoord willen worden

Gebonden Nederlands 2011 9789049103927
1
Voormalig Nr. 1Totaal 58 dagen
Evergreen458 dagen in de Top 100
Niet leverbaar.
25,99

Samenvatting

Vele uren gaan verloren aan oeverloos en kansloos gezever. Als we niet slapen, houden we ons vooral bezig met communicatie. En dat luistert allemaal erg nauw. De ander snapt er namelijk al gauw niks van. U legt het toch duidelijk uit? Het is een hele kunst om goed te communiceren, zonder verwijten, woede en ontploffingen. Goede communicatie vereist inzicht in uzelf en in de ander. Want hoe bereikt u nu wat u wilt? De een krijgt met een zin meer voor elkaar dan de ander in een monoloog van een kwartier. Hoe komt het dat je bij de ene collega in slaap valt en bij de ander aan zijn lippen hangt? Remco Claassen leert u de kneepjes van het vak 'Verbaal Meesterschap'.

Als humorvolle, ietwat botte kenniskliko is Remco Claassen een rebelse spreker die al jaren volle zalen trekt. Hij richt zich op leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en verbaal meesterschap en is auteur van de bestsellers IK en WIJ.

· Remco Claassen is al jaren de best beoordeelde managementtrainer van Nederland
· Goed onderbouwd, concreet inzicht in de do's en don'ts van spreken in het openbaar

'Remco Claassen is een selfmade goeroe die iedere zaal plat krijgt.' Management Team

Specificaties

ISBN13:9789049103927
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:320
Druk:1
Verschijningsdatum:9-5-2011

Expertrecensies (6)

Verbaal Meesterschap
Peter Streefkerk | 4 april 2014
Wie wil het niet? Dat je gehoord wordt bij een presentatie. Dat er echt naar je geluisterd wordt in een vergadering. Dat de mensen voor wie je spreekt aan je lippen hangen. Niet voor een paar minuten, maar voor uren.
Lees verder
Verbaal Meesterschap
Sonja de Bruin | 27 december 2013
'Verbaal meesterschap' heeft mijn kijk op communicatie, en in het bijzonder op presentaties, voorgoed veranderd (in positieve zin). Waar ik me voorheen angstvallig beperkte tot het gebruik van een beamer en een aantal slides, zonder er echt goed over na te denken wat ik wilde bereiken, heb ik nu echt zin gekregen om het volkomen anders aan te gaan pakken en de tips en trucs die Remco Claassen aandraagt, uit te gaan proberen. Dus om er voor te zorgen dat mijn publiek iets gaat doen, iets gaat laten of iets nooit meer vergeet.
Lees verder
Verbaal Meesterschap
Daniëlle de Jonge | 2 november 2011
Als u eerder boeken van Remco Claassen heeft gelezen, of hem al eens heeft horen spreken, dan weet u: deze man bruist van de energie. En dat is ook terug te vinden in zijn nieuwste boek 'Verbaal Meesterschap'. De energie spat in dit geval van het papier af. Met de nodige humor, rake opmerkingen en scherpe kantjes. Zaken die u aan het denken zetten, u er toe verleiden kritisch naar uw verbale uitingen te kijken en u inspireren. Want u leert buitengewoon veel van dit boek. Handig voor iedereen die geregeld voor groepen spreekt, en ook voor iedereen die de fijne kneepjes van het spreken verder wil ontwikkelen.
Lees verder
Verbaal Meesterschap
Bert Thiel | 19 juli 2011
In zijn derde boek, 'Verbaal meesterschap', maakt de succesvolle spreker en trainer Remco Claassen duidelijk dat effectief spreken effectief beïnvloeden is. Zijn boodschap is niet nieuw; hij brengt hem wel rauw en vaak nogal ondoordacht en weinig weloverwogen. Dat draagt niet bij aan de geloofwaardigheid.
Lees verder
Verbaal Meesterschap
Peter Vermeulen | 8 juni 2011
Wanneer weet u nu eigenlijk zeker dat de samenvatting op de achterzijde van een boek u daadwerkelijk biedt wat de auteur belooft? Hoe serieus neemt u de door bekende Nederlanders geschreven korte aanbevelingen in een boek, dat juist dit boek absoluut het beste boek is wat zij ooit gelezen hebben? Na het lezen van mijn recensie zult u sneller, makkelijker en eenvoudiger een besluit nemen. Namelijk of 'Verbaal meesterschap' van Remco Claassen uw leven gaat verijken en of de belofte van zowel de auteur als de bekende Nederlanders op waarheid berust zijn.
Lees verder
Geen sheetlezer naast lichtbak
Annegreet van Bergen | 27 april 2011
‘Dit boek gaat je leren hoe je als spreker meer impact maakt. Jij als persoon, en niet als sheetlezer naast een lichtbak.’ Wervende respectievelijk verstandige woorden. Ze zijn afkomstig uit het boek Verbaal Meesterschap van Remco Claassen. Naar eigen zeggen ‘het ultieme handboek voor alle mensen die gehoord willen worden’. Ze zijn kenmerkend voor de stijl van Claassen. Keer op keer vertelt Claassen de lezer dat hij een bijzonder boek in handen heeft. Daarnaast heeft Claassen gelukkig ook iets te melden. Zo waarschuwt hij bijvoorbeeld: ‘Mensen beïnvloeden werkt niet wanneer je ze eerst in coma lult.’
Lees verder
Alle expertrecensies (6)

Lezersrecensies

4.2 van de 5
18 stemmen
11
2
3
2
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

interview
Remco Claassen: ‘Breng je boodschap op de piek van de aandacht’
Annegreet van Bergen 20 juni 2011 Met het nieuwste boek van Remco Claassen is het min of meer als met de cacaobus van Droste. Op die bus staat een verpleegster met een dienblad in haar handen met daarop een cacaobus. Op die cacaobus staat een verpleegster met een dienblad, etc. etc. Verbaal Meesterschap. Het ultieme handboek voor alle mensen die gehoord willen worden is afgeleid van de gelijknamige trainingen die Claassen via Denkproducties al vier jaar geeft, die weer zijn afgeleid van een de training ‘De essentie van leiderschap’.

Over Remco Claassen

Remco Claassen is een rebelse spreker die al jaren volle zalen trekt. Hij richt zich op leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en Verbaal Meesterschap en is auteur van de bestsellers IK en WIJ. Als een van de weinige sprekers is hij in staat zijn publiek voor meer dan twaalf uur achtereen op het puntje van hun stoel te houden.

Andere boeken door Remco Claassen

Inhoudsopgave

Voorwoord
Inleiding

Deel 1: Voordat je je mond opendoet
1. Het gevaar van de hyperbutler
2. De rode bloemkool
3. Het WIJ/ZIJ-syndroom
4. Luisterblindheid

Deel 2: Spreken met impact
5. Sprekerspijn
6. De drie pilaren van beïnvloeding
7. Hoe krijg ik de aandacht
8. Spreek de drie talen van je publiek
9. Lichaam & ruimte
10. Parellelle communicatie
11. De kracht van hypnose
12. Een trap na geven

Bijlage

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Verbaal Meesterschap