Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Verbaal Meesterschap

Spreken met impact live... én online

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2022 9789083227986
1
Voormalig Nr. 1Totaal 60 dagen
EvergreenTotaal 654 dagen
Verkooppositie 568Hoogste positie: 1
Direct te downloaden

Samenvatting

Met ruim 60 nieuwe pagina's over de lessen uit 10 jaar Verbaal Meesterschap en de komst van online

HEB JE WEL EENS EEN MOMENT WAAR JE ZOU WILLEN DAT IEMAND ANDERS DAN JIJ, IETS DOET, IETS LAAT OF IETS NOOIT MEER VERGEET?

Sprekers, trainers, vergadertijgers, vloggers, podcasters, opvoeders, verkopers, onderwijzers, coaches en alle overige bühne-broeders & zusters opgelet! Iedereen die wel eens iets wil zeggen, ongeacht hoe groot het aantal luisteraars ook is, live of online.

JE WILT DAT JE WOORDEN IMPACT HEBBEN!

Verbaal Meesterschap kan wel eens je belangrijkste toolkit zijn voor jouw digitaal succes als vlogger, podcast producent, Zoom tijger of online coach. Elke vorm van online presentie smeekt om technieken die de aandacht vasthouden en maken dat mensen iets gaan doen, laten of nooit meer vergeten.

In 'Verbaal Meesterschap' deelt Remco Claassen de beste technieken ter wereld met je. Hij verzamelde alle trucs en tips die verbale meesters gebruiken om te boeien, te verbinden en te beïnvloeden. Hij laat zien hoe je die gebruikt op kantoor, in het klaslokaal, thuis bij je partner & kinderen en op de bühne. In een les, vergadering, sales pitch, coaching gesprek of presentatie. Met een volle zaal of achter een camera!

LEES DIT BOEK EN ONTDEK WAT JE AL DIE JAREN HEBT GEMIST!

Remco weet je van de eerste tot de laatste minuut te boeien en te raken. Wat je opsteekt blijft je de rest van je leven bij! - Jos Burgers

Remco Claassen is een rebelse trainer die al ruim 25 jaar volle zalen trekt. Hij richt zich op leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en communicatie en is auteur van de bestsellers IK en WIJ. De Nederlandse Anthony Robbins, maar dan met meer humor! - Berthold Gunster

Remco kan, wat niemand anders kan: je 12 uur lang boeien en met energie & doe-zin naar huis sturen! Hans Janssen - DenkProducties

Nuchter Nederland is geen land voor managementgoeroes, maar in Remco Claassen hebben we er warempel een. - Management Team

Net zo uniek als het boek! - Bas de Graaff, ING Bank

Vol energie met super combi tussen inhoud en presentatie. - Sjoerd Haarman, KPN

Wow. Ik ga er niets over zeggen. Iedereen die weleens praat met andere mensen moet deze training volgen. - Eva van Ooijen

Specificaties

ISBN13:9789083227986
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:384
Druk:17
Verschijningsdatum:25-2-2022
ISSN:

Expertrecensies (9)

recensie
Verbaal Meesterschap - ‘Alle ingrediënten om een betere spreker te worden’
Elly Stroo Cloeck | 29 november 2022
Hoe word je een goede spreker? Wat zijn de valkuilen bij spreken? Waarom onthouden mensen niet wat je ze vertelt? Na het lezen van ‘Verbaal Meesterschap’ van Remco Claassen ken je alle ingrediënten om een betere spreker te worden. En het is een stuk simpeler dan je denkt, waarom lees je hier! In 2022 kwam er een nieuwe, geactualiseerde jubileumeditie uit van deze uitstekende bestseller.
Lees verder
recensie
Jubileumeditie Verbaal Meesterschap - ‘Fijne stortvloed aan praktische tips’
Daniëlle de Jonge | 25 mei 2022
Eén ding kan ik je alvast verklappen: ‘Verbaal Meesterschap’ is typisch zo’n boek dat je met stijgend enthousiasme leest en er nog vaak bij pakt voor wat frisse inspiratie. Althans, als het de bedoeling is dat je meer impact wilt maken in vergaderingen, bij allerlei werkbijeenkomsten of als je – net als ik – spreker bent en geregeld op het podium staat.
Lees verder
recensie
10 jaar Verbaal Meesterschap - Een ode aan een boek
Henk Jan Kamsteeg | 3 maart 2022
Remco Claassen viert het 10-jarig jublileum van zijn bestseller 'Verbaal Meesterschap' met een editie met ruim 60 nieuwe pagina's rond de lessen die hij in die jaren leerde, en de komst van online. Henk Jan Kamsteeg, fan van het eerste uur, las de nieuwe editie.
Lees verder
recensie
Verbaal Meesterschap
Peter Streefkerk | 4 april 2014
Wie wil het niet? Dat je gehoord wordt bij een presentatie. Dat er echt naar je geluisterd wordt in een vergadering. Dat de mensen voor wie je spreekt aan je lippen hangen. Niet voor een paar minuten, maar voor uren.
Lees verder
recensie
Verbaal Meesterschap
Sonja de Bruin | 27 december 2013
'Verbaal meesterschap' heeft mijn kijk op communicatie, en in het bijzonder op presentaties, voorgoed veranderd (in positieve zin). Waar ik me voorheen angstvallig beperkte tot het gebruik van een beamer en een aantal slides, zonder er echt goed over na te denken wat ik wilde bereiken, heb ik nu echt zin gekregen om het volkomen anders aan te gaan pakken en de tips en trucs die Remco Claassen aandraagt, uit te gaan proberen. Dus om er voor te zorgen dat mijn publiek iets gaat doen, iets gaat laten of iets nooit meer vergeet.
Lees verder
recensie
Verbaal Meesterschap
Daniëlle de Jonge | 2 november 2011
Als u eerder boeken van Remco Claassen heeft gelezen, of hem al eens heeft horen spreken, dan weet u: deze man bruist van de energie. En dat is ook terug te vinden in zijn nieuwste boek 'Verbaal Meesterschap'. De energie spat in dit geval van het papier af. Met de nodige humor, rake opmerkingen en scherpe kantjes. Zaken die u aan het denken zetten, u er toe verleiden kritisch naar uw verbale uitingen te kijken en u inspireren. Want u leert buitengewoon veel van dit boek. Handig voor iedereen die geregeld voor groepen spreekt, en ook voor iedereen die de fijne kneepjes van het spreken verder wil ontwikkelen.
Lees verder
recensie
Verbaal Meesterschap
Bert Thiel | 19 juli 2011
In zijn derde boek, 'Verbaal meesterschap', maakt de succesvolle spreker en trainer Remco Claassen duidelijk dat effectief spreken effectief beïnvloeden is. Zijn boodschap is niet nieuw; hij brengt hem wel rauw en vaak nogal ondoordacht en weinig weloverwogen. Dat draagt niet bij aan de geloofwaardigheid.
Lees verder
recensie
Verbaal Meesterschap
Peter Vermeulen | 8 juni 2011
Wanneer weet u nu eigenlijk zeker dat de samenvatting op de achterzijde van een boek u daadwerkelijk biedt wat de auteur belooft? Hoe serieus neemt u de door bekende Nederlanders geschreven korte aanbevelingen in een boek, dat juist dit boek absoluut het beste boek is wat zij ooit gelezen hebben? Na het lezen van mijn recensie zult u sneller, makkelijker en eenvoudiger een besluit nemen. Namelijk of 'Verbaal meesterschap' van Remco Claassen uw leven gaat verijken en of de belofte van zowel de auteur als de bekende Nederlanders op waarheid berust zijn.
Lees verder
recensie
Geen sheetlezer naast lichtbak
Annegreet van Bergen | 27 april 2011
‘Dit boek gaat je leren hoe je als spreker meer impact maakt. Jij als persoon, en niet als sheetlezer naast een lichtbak.’ Wervende respectievelijk verstandige woorden. Ze zijn afkomstig uit het boek Verbaal Meesterschap van Remco Claassen. Naar eigen zeggen ‘het ultieme handboek voor alle mensen die gehoord willen worden’. Ze zijn kenmerkend voor de stijl van Claassen. Keer op keer vertelt Claassen de lezer dat hij een bijzonder boek in handen heeft. Daarnaast heeft Claassen gelukkig ook iets te melden. Zo waarschuwt hij bijvoorbeeld: ‘Mensen beïnvloeden werkt niet wanneer je ze eerst in coma lult.’
Lees verder

Lezersrecensies

4.3 van de 5
23 stemmen
15
2
3
3
0

Interviews en artikelen (2)

preview
Jubileumeditie Verbaal Meesterschap - Spreken met impact live... én online
Remco Claassen 18 februari 2022 Waarom zou je een bestseller zo drastisch onder handen nemen? Wat bezielt een auteur, als een boek én de gelijknamige training al 10 jaar succesvol zijn, om er een compleet nieuw deel aan toe te voegen. Hoe krijg je reeds bewezen technieken nóg beter, nóg effectiever en vooral nóg makkelijker toepasbaar?
interview
Remco Claassen: ‘Breng je boodschap op de piek van de aandacht’
Annegreet van Bergen 20 juni 2011 Met het nieuwste boek van Remco Claassen is het min of meer als met de cacaobus van Droste. Op die bus staat een verpleegster met een dienblad in haar handen met daarop een cacaobus. Op die cacaobus staat een verpleegster met een dienblad, etc. etc. Verbaal Meesterschap. Het ultieme handboek voor alle mensen die gehoord willen worden is afgeleid van de gelijknamige trainingen die Claassen via Denkproducties al vier jaar geeft, die weer zijn afgeleid van een de training ‘De essentie van leiderschap’.

Over Remco Claassen

Remco Claassen is een rebelse spreker & trainer die al jaren volle zalen trekt. Met veel humor richt hij zich op persoonlijk leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, effectiviteit en communicatie. Daarnaast is hij auteur van o.a. de bestsellers IK, WIJ en Verbaal Meesterschap. Dat hij dit laatste tot in de puntjes beheerst blijkt uit het feit dat hij als een van de weinige sprekers in staat is zijn publiek meer dan twaalf uur (!) achtereen op het puntje van hun stoel te houden en met doe-zin naar huis te sturen.

Andere boeken door Remco Claassen

Inhoudsopgave

Voorwoord 9
Inleiding 11

Deel 1: Voordat je je mond opendoet
1. Het gevaar van de hyperbutler 19
2. De rode bloemkool 33
3. Het WIJ/ZIJ-syndroom 51
4. Luisterblindheid 65

Deel 2: Spreken met impact
5. Sprekerspijn 133
6. De drie pilaren van beïnvloeding 151
7. Hoe krijg ik de aandacht 187
8. Spreek de drie talen van je publiek 213
9. Lichaam & ruimte 237
10. Parallelle communicatie 257
11. De kracht van hypnose 279
12. Een trap na geven 305

Deel 3: Een decennium Verbaal Meesterschap
13. Verbaal Meesterschap Online 317
14. De SPIELBERG modus 325
15. Sfeer Injecties 333
16. De Stellende CONNECT 341
17. Mix je suf 349
18. Functioneel liegen 361
19. Word completion 369
20. Trapping 373

Bijlage 377

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Verbaal Meesterschap