Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Veel te doen, weinig tijd?

Rust, ruimte en overzicht in je (digitale) huishouden

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2010 9789049104061
Niet meer leverbaar.
11,99

Samenvatting

Elke dag moet u rennen en vliegen om alles op tijd af, klaar en schoon te krijgen. Het lijkt onmogelijk: thuis alles op rolletjes laten lopen, voldoende aandacht voor partner en kinderen en ook nog tijd voor uzelf. Denise Hulst heeft talloze praktische tips om je tijd thuis beter in te delen. Keuzes maken, opruimen, plannen, routines inbouwen, taken verdelen. Met speciale aandacht voor het digitale huishouden. Zo creëert u rust en krijgt u tijd om dingen te doen, die u graag wilt doen.

Specificaties

ISBN13:9789049104061
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:190
Druk:1

Expertrecensies (1)

Peter van der Wel | 29 oktober 2010
'Tijd is net zo kostbaar als geld'. Dat is de stelling van Denise Hulst in de nieuwe druk van haar boek over timemanagement met de titel: 'Veel te doen, weinig tijd?' Ik ben het niet met haar eens. Tijd is nog kostbaarder dan geld. Je kunt het niet sparen en je krijgt er alleen maar minder van.Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Denise Hulst

Sinds 1997 ben ik zelfstandig ondernemer. Ik heb tijden van grote voorspoed meegemaakt en tijden van grote crisis. Ondernemerschap is de laatste jaren ingrijpend veranderd door de ontwikkelingen rond internet, de bankencrisis en de manier waarop mensen leren en werken. Ondernemerschap wordt dan ook nooit meer zoals het was. De vraag is of dat erg is als je je weet te ontworstelen aan de dwingende keurslijven van grote corporaties. Het vinden van nieuwe verdienmodellen is de uitdaging van elke moderne ondernemer. Niet zo lang geleden was het voldoende om een goede vakvrouw te zijn om een goede boterham te kunnen verdienen. Ook als je zzp’er was. Tegenwoordig moet je zowel vakinhoudelijk een specialist zijn, als ook specialist op het gebied van online ondernemen en internetmarketing, als je werkelijk omzet wilt genereren met je website en/ of je online business. Mijn grootste drijfveer om op deze manier te ondernemen is dat in deze vorm al mijn kwaliteiten en mijn creativiteit samenkomen. Wat ik leuk vind is: overal kansen en mogelijkheden zien, werken met mensen en ze een stap verder brengen in hun ondernemerschap, elke keer nieuwe dingen oppakken en bedenken, bezig zijn met vorm en inhoud in combinatie met techniek en de mogelijkheden die internet biedt. Dat is mijn ondernemerschap en daar word ik heel blij van. Ik ben getrouwd, heb 2 jongvolwassen kinderen, ben kostwinner en houd erg van mensen. Ik ben altijd blij als ik ze goed kan helpen met het ontwikkelen van hun eigen ondernemerschap en als ik op die manier bijdraag aan het succes van anderen. Succesvol ondernemen is voor mij een van de meest bevredigende dingen in mijn leven, naast het hebben van mijn twee geweldige kinderen, man, vrienden en vriendinnen.

Andere boeken door Denise Hulst

Inhoudsopgave

Inleiding

Deel 1 Voorbereidingen
1 Timemanagement, wat is dat?
2 Het huishouden naast een actief bestaan
3 Van tijdrovers naar tijdspaarders
4 Wat zijn jouw prioriteiten?
5 Routines en gewoontes in je huishouding
6 Plannen en agendabeheer

Deel 2 Aan de slag
7 Orde op zaken, wat levert dat op?
8 De kunt van het opruimen
9 Het dagelijkse werk
10 Het huishouden en de huisvrouw van alle tijden

Deel 3 Kinderen
11 Een veilig huis
12 Opruimen met kinderen
13 Verjaardagen en vakanties
14 Speelgoed

Deel 4 De grote projecten
15 Inpakken en wegwezen
16 De verschillende ruimtes in je huis
17 De administratie geordend
18 Budgetteren
19 Het digitale huishouden

Bijlage 1 - 73 tips voor een ontspannen leven
Bijlage 2 - Adressen
Bijlage 3 - Om te lezen
Bijlage 4 - Digitaal shoppen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Veel te doen, weinig tijd?