Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Vrouw met PIT

Passie, Intuïtie, Talent

Gebonden Nederlands 2007 9789055945313
Niet leverbaar.

Samenvatting

Hoe voel je je eigenlijk? En hoe lang is het geleden dat je jezelf die vraag stelde?
Is er wel genoeg aandacht voor jou? Ben je je eigen beste vriendin?
Hoe staat het met de spoken en de kritische stem in je hoofd?

Vaak is het leven zo druk en je agenda zo volgepropt dat je aan inspiratie niet meer toekomt. En jaren later vraag je je opeens af: Is dit het nou? Is dit mijn leven zoals ik dat wil?
Geloof me: ik snap je. In een vorig leven was ik organisatieadviseur. Huisje, boompje, beestje: ik had alles goed voor elkaar. Toch was het niet mijn eigen leven. En na de benodigde burn-out wilde ik het anders. Dit boek vertelt over de ontdekkingstocht die volgde. Over mijn valkuilen, spoken en hardnekkige patronen. Maar ook over mijn ontdekkingen en inzichten. Wil je je passie, intuïtie en talenten zien, erkennen, voeden en ontwikkelen? En er vervolgens naar leven?
Naomi en Ellen geven in het hele boek hun reactie op mijn teksten, als in een weblog. Het is autobiografisch, inspirerend, creatief, luchtig, ontroerend en grappig.

Specificaties

ISBN13:9789055945313
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:192
Uitgever:Scriptum
Druk:1
Verschijningsdatum:4-6-2007
Hoofdrubriek:Werk en loopbaan

Expertrecensies (3)

Vrouw met PIT
Karen Hunte | 7 november 2008
De titel 'Vrouw met PIT' is zeer aansprekend. Iedere vrouw wil een vrouw met PIT zijn. Toen ik de titel las, wilde ik erachter komen wat het inhield om een vrouw met PIT te zijn en of ik dat ook zelf ben. Andere vrouwen die ik sprak, waren ook zeer benieuwd naar wat maakte dat een vrouw PIT heeft. Zoals ik al zei, spreekt het allerlei vrouwen aan. Jonge vrouwen aan het begin van hun carrière, vrouwen die al jaren werken, maar ook vrouwen richting hun pensioenleeftijd. De centrale vraag is: wat is een vrouw met PIT en wie is zij?
Lees verder
Vrouw met PIT
Leonie Linssen | 2 juli 2008
PIT in 'Vrouw met PIT' staat voor Passie, Intuitie en Talent. Dat klinkt positief en ruikt naar succes. De knallende kleur van de omslag versterkt dit idee. Wanneer u het boek van Suzanne Unck leest, komen er echter ook andere zaken aan bod. In 'Vrouw met PIT' beschrijft Unck haar eigen groeiproces, zet zij kritische kanttekeningen bij zichzelf, daagt zij zichzelf uit om anders te denken en te reageren. Bovendien vraagt zij de lezer hetzelfde te doen.
Lees verder
Vrouw met PIT
Mariska Fennema | 2 november 2007
'Vrouw met PIT' is het eerste boek van Suzanne Unck. Na een burn-out op haar 28ste besloot zij haar droom te verwezenlijken en voor zichzelf te gaan werken. Inmiddels heeft zij haar eigen praktijk waarin zij jonge hoog opgeleide vrouwen begeleiding biedt. Over de valkuilen, inzichten en inspiraties die zij tegenkwam tijdens haar zoektocht vanuit een burn-out naar een eigen bedrijf, gaat dit boek.
Lees verder

Lezersrecensies

4.5 van de 5
6 stemmen
4
1
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Suzanne Unck

Suzanne Unck (1972) heeft van haar leven een uitdagende ontdekkingstocht gemaakt. Na haar pabo-studie en opleiding communicatiewetenschappen, ging ze werken als communicatietrainer en projectmanager werkgelegenheidstrajecten. Op haar 25ste werd ze teammanager bij een advies-/opleidingsbureau en vervolgens werd ze op haar 27ste senior organisatieadviseur. In 2001 kreeg ze een burn-out waardoor ze een aantal drastische beslissingen nam. Ze besloot onder andere niet haar carrière te vervolgen in loondienst, maar startte in 2003 haar eigen bedrijf in coaching en training: SUUS & CO. Zij begeleidt met name hoger opgeleide vrouwen die ook de regie over hun eigen leven (terug) willen nemen. Dat doet ze met veel inspiratie en creativiteit. Haar motto is dan ook: Doe wie je bent! Suzanne is verbonden aan de Academie voor Counselling en Coaching (www.counselling.nl) als trainer, geeft regelmatig workshops vanuit haar eigen bedrijf of via Vrouwenwoensdag (www.vrouwenwoensdag.nl) en kan ingeschakeld worden als spreker, dagvoorzitter of energieke inspirator tijdens bijeenkomsten.

Andere boeken door Suzanne Unck

Inhoudsopgave

Introductie: ben ik een Vrouw met PIT?

1. Vrouw met Passie
2. Vrouw met Intuïtie
3. Vrouw met Talent
4. En dan nu: de magische verbinding

En bedankt!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Vrouw met PIT