Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Help/hoera, ik ga leidinggeven!

Verrassend simpel stappenplan voor een succesvolle start

Paperback Nederlands 2023 9789089656704
Verkooppositie 3304Hoogste positie: 3304
Nog niet verschenen, verwacht op 23‑01‑2023
22,99

Samenvatting

Beginnen met leidinggeven is een van de grootste uitdagingen die je tegen kunt komen in je loopbaan. Je bent ineens verantwoordelijk voor een team, je hebt te maken met organisatiedoelen en ook jouw eigen leidinggevende verwacht van alles van je. Best spannend.

Toch? Je wilt geen valse start maken en dus heb je nieuwe skills nodig. Maar waar begin je? Waar word je straks op afgerekend? En welke fouten moet je vooral niet maken? Met Help/Hoera, ik ga leidinggeven! zorg je in drie simpele stappen voor de perfecte start als leidinggevende. Want juist die start is zo belangrijk.

Die bepaalt namelijk voor een groot deel hoe succesvol je wordt in je nieuwe rol als leidinggevende. Je kunt dus maar beter goed voorbereid zijn. En dat is precies waar dit boek je bij helpt. Op een eenvoudige en luchtige manier kom je erachter wat een goede voorbereiding inhoudt, hoe je een vliegende start maakt en hoe je ervoor zorgt dat je succesvol blijft als je eenmaal op je plek zit. Kortom, dit boek geeft je een verrassend simpel stappenplan voor een succesvolle start als leidinggevende.

- Met heldere focus op de essentie van leidinggeven.
- Inclusief overzichtelijk stappenplan om direct in de praktijk te brengen.

Specificaties

ISBN13:9789089656704
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:144
Druk:1
Verschijningsdatum:23-1-2023
ISSN:

Over Lennart van der Kraan

Leidinggeven komt met verantwoordelijkheid. Lennart van der Kraan vindt dat je die verantwoordelijkheid serieus moet nemen. Zijn missie is om een belangrijke bijdrage te leveren aan het verhogen van het niveau van leiderschap in Nederland. Als leiderschapscoach helpt hij leidinggevenden om de leider te worden die ze willen zijn en waar medewerkers recht op hebben.

Andere boeken door Lennart van der Kraan

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Help/hoera, ik ga leidinggeven!