Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Lopen doe je zelf

Vanuit persoonlijke kracht je levensloopbaan sturen

Paperback Nederlands 2011 9789058715456
Verkooppositie 1327Hoogste positie: 254
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Waarschijnlijk kent iedereen het: het gevoel dat er meer uit het leven en werk te halen is dan u nu doet. U kunt dat gevoel accepteren, maar u kunt ook besluiten er wat mee te doen. U kunt op zoek gaan naar inspiratie en concrete handvatten om het beste uit uzelf naar boven te halen en te ontdekken wie u nu werkelijk bent en wat u echt wilt. Zo kunt u vanuit persoonlijke kracht uw levensloopbaan sturen.

De auteurs nemen u mee op pad. Ze laten u op een bijzondere manier ervaren hoe u balans aanbrengt tussen hoofd, hart en lichaam. Deze balans biedt u inzicht in uzelf en meer vrijheid om keuzes te maken. U leert hoe u op de kruispunten in uw leven kunt kiezen voor de weg die u past. Om zo met meer energie tegenslagen sneller te verwerken en dromen te verwezenlijken.

Specificaties

ISBN13:9789058715456
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:160
Druk:5
Verschijningsdatum:23-9-2011
ISSN:

Lezersrecensies

3.4 van de 5
10 stemmen
3
2
3
0
2

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Ineke van den Berg

Ineke van den Berg werkt sinds 2006 als zelfstandig trainer, coach en opleider onder de naam ZOÉ Training en Coaching. Haar drive: Zelf Ontplooiing en Effectiviteit (ZOE) voor het individu en optimale inzetbaarheid daarvan in organisaties. Haar activiteiten bestaan met name uit individuele (executive) coachings- en outplacementtrajecten, opleiden in training en (loopbaan-)coaching, supervisie en workshops/inleidingen verzorgen. Daarvoor heeft zij jarenlang ervaring opgedaan als trainer, coach en manager in het bedrijfsleven, o.a. bij en via Schouten & Nelissen. Gedurende haar loopbaan heeft zij zich ontwikkeld en gespecialiseerd in met name: loopbaanontwikkeling, coachingsvaardigheden, (persoonlijk) leiderschap en effectieve communicatie. Tot nu toe verschenen drie boeken van haar hand: Werken met Persoonlijke Ontwikkel Plannen (2003), Lopen doe je zelf (2005, 2011) en Gesprekken die werken (2018).

Andere boeken door Ineke van den Berg

Over Arianne van Galen

Arianne van Galen is eigenaar van Diamant Coaching en initiatiefnemer van CoachSpeelplaats. Al meer dan 20 jaar begeleidt ze managers en medewerkers, teams en organisaties om vanuit passie, met lol (hogere) resultaten te behalen. Hiernaast leidt ze op Post-HBO niveau coaches op. Van haar hand verschenen eerder bij Thema 'Coach de coach', 'Beginnen met leidinggeven', 'Coachend leidinggeven' en 'De klant komt altijd van rechts'. www.diamantcoaching.nl

Andere boeken door Arianne van Galen

Inhoudsopgave

Voorwoord
Inleiding

1. Het pad van je levensloopbaan
2. Het pad lopen
3. Bewustwording op je pad
4. De ontwikkeling van je pad
5. Je eigen pad en richting bepalen
6. Vragen stellen en inspiratie op je pad
7. Wensen en verlangens op je pad
8. Competenties op je pad
9. Overtuigingen op je pad
10. Op pad vanuit je identiteit en missie
11. Van wensen naar een verandering op je pad
12. Kiezen voor verandering
13. Wegen van wensen naar doelen
14. In je persoonlijke kracht blijven op je dagelijkse pad

Nawoord
Routekaart
Literatuur

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Lopen doe je zelf