Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Je kunt me nog meer vertellen!

Persoonlijke communicatie op de werkvloer

Paperback Nederlands 2015 9789058719881
EvergreenMeer dan 1000x verkocht
Verkooppositie 5784929 dagen in de top 100
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Communiceren lijkt zo gemakkelijk. We doen het allemaal, elke dag. Maar waarom begrijpen we elkaar dan zo vaak niet? Waarom ontstaan er zoveel misverstanden en reageren mensen zo anders dan we verwachten? En hoe vaak overkomt het ons niet dat we iemand denken te begrijpen, maar er later achter komen dat we totaal langs elkaar heen hebben gepraat?

Herkenbaar? Dat kan bijna niet anders! Het slechte nieuws is dat communiceren veel lastiger is dan iedereen denkt. Maar het goede nieuws is dat je wel kunt leren beter te communiceren. Bijvoorbeeld met dit boek.

In 'Je kunt me nog meer vertellen!' volgen we Erik, die een nieuwe baan heeft en in zijn nieuwe bedrijf tegen allerlei, ongetwijfeld herkenbare communicatieproblemen aanloopt. Op een speelse manier laten de auteurs je zo kennismaken met de belangrijkste communicatieprincipes en krijg je handvatten aangereikt om je eigen manier van communiceren te verbeteren. Misverstanden en lastigheden in de communicatie zul je niet helemaal kunnen voorkomen, maar je kunt ze wel een stuk verminderen en veel sneller oplossen!

Specificaties

ISBN13:9789058719881
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:112
Druk:8
Verschijningsdatum:28-3-2015

Expertrecensies (1)

Eric van Arendonk RM | 31 maart 2008
'Persoonlijke communicatie op de werkvloer' is de subtitel van het boek 'Je kunt me nog meer vertellen'. Het boekje telt een kleine 100 pagina's en heeft het zogenaamd A5 formaat. Het is dan ook makkelijk weg te lezen. Op een avond wanneer de televisie weer eens niets te bieden heeft, lees je het in één keer uit.Lees verder

Lezersrecensies

4.0 van de 5
1 stem
0
1
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Roderik Bender

Drs. Roderik Bender (1968) is zelfstandig gevestigd psycholoog, trainer en coach in Amsterdam (www.bendercoaching.nl). Hij is sinds 1995 verbonden aan Schouten & Nelissen in Zaltbommel op het gebied van stress en reïntegratie, communicatie, opleidingen voor opleiders en adviseurs, leiderschap en carrièremanagement. Hij is als RET-therapeut opgeleid aan het Alvert Ellis-instituut, en sinds 2002 erkend supervisor bij dat instituut. Naast enkele publicaties over de RET was hij coauteur van het boek 'Je kunt me nog meer vertellen! Persoonlijke communicatie op de werkvloer' (Bender, Timmermans, Wesseling,.Thema 2001)

Andere boeken door Roderik Bender

Inhoudsopgave

1. Erik van Bruggen maakt zijn entree bij Shake & Zoon
2. Erik krijgt hulp uit een onverwachte hoek
3. Erik heeft een zware dag

Tot slot
In geval van nood
Literatuur
Over de auteurs

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Je kunt me nog meer vertellen!