Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Liever (g)een training

op weg naar performanceverbetering

Paperback Nederlands 2015 9789058754882
Verwachte levertijd ongeveer 1 werkdagen

Samenvatting

Weet u wel zeker dat investeringen in het opleiden en trainen van medewerkers effect hebben op de prestaties van uw organisatie? De Human Performance Improvement-benadering garandeert resultaat.
Liever (g)een training introduceert de Human Performance Improvement-benadering in het Nederlandse taalgebied. Met veel praktijkvoorbeelden uit onze eigen cultuur veroorzaakt het boek een revolutie in de opvattingen over het leren en presteren van mensen.

Specificaties

ISBN13:9789058754882
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:136
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:12-1-2016
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Liever (g)een training
Peter de Roode | 26 februari 2006
De ondertitel van dit boek luidt: 'Op weg naar performanceverbetering' geeft goed weer vanuit welke invalshoek de auteurs naar opleiden en trainen kijken. Overduin en Arets stellen dat trainingen die niet resultaatgericht en meetbaar zijn, geen oplossing bieden voor het vermeende organisatieprobleem. Training is dus niet altijd de juiste interventie omdat niet alle problemen trainingsproblemen zijn.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Jos Arets

Met een gezonde mix van innovatief vermogen, consultancy en wetenschap opereert Jos Arets al jaren als ondernemer op het speelveld van het verbeteren van de prestaties van organisaties. Met een bijzondere focus op de ontwikkeling van het HR-vakgebied in de richting van het performanceparadigma. In samenwerking met Vivian Heijnen heeft Arets verschillende boeken en artikelen gepubliceerd op het snijvlak van consultancy & learning. Meer informatie: www.kostbaarmisverstand.nl, www.tulser.com en www.versnellers.nl

Andere boeken door Jos Arets

Over Boudewijn Overduin

Boudewijn Overduin is mede-oprichter en voormalig CEO van Vergouwen Overduin. Hij publiceerde onder meer over een performancegerichte benadering bij het inzetten van opleiding en training.

Andere boeken door Boudewijn Overduin

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Liever (g)een training