Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Liever (g)een training

op weg naar performanceverbetering

Paperback Nederlands 2015 9789058754882
Verkooppositie 2911Hoogste positie: 905
Verwachte levertijd ongeveer 1 werkdagen

Samenvatting

Weet u wel zeker dat investeringen in het opleiden en trainen van medewerkers effect hebben op de prestaties van uw organisatie? De Human Performance Improvement-benadering garandeert resultaat.
Liever (g)een training introduceert de Human Performance Improvement-benadering in het Nederlandse taalgebied. Met veel praktijkvoorbeelden uit onze eigen cultuur veroorzaakt het boek een revolutie in de opvattingen over het leren en presteren van mensen.

Specificaties

ISBN13:9789058754882
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:136
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:12-1-2016
Hoofdrubriek:Algemeen management

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jos Arets

Werkt al vele jaren aan het verbeteren van de prestaties van mens & organisatie door op een slimme manier werken en leren met elkaar te verbinden. Dat heeft geresulteerd in een mix van (strategische) projecten met klanten en internationale samenwerking binnen de HRD-community. Zijn kracht is het ontwerpen van prestatiegedreven systeemoplossingen in de rol van de Performance Architect. Hij heeft in samenwerking met Vivian Heijnen en Charles Jennings veel gepubliceerd over leren & presteren, meetbare prestatieverbetering en over 70:10:10. Hij is CEO van Tulser en senior partner van het 70:20:10 Institute.

Andere boeken door Jos Arets

Over Boudewijn Overduin

Boudewijn Overduin is mede-oprichter en voormalig CEO van Vergouwen Overduin. Hij publiceerde onder meer over een performancegerichte benadering bij het inzetten van opleiding en training.

Andere boeken door Boudewijn Overduin

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Liever (g)een training