Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Slik die kikker!

Verlos uzelf van getreuzel en doe meer met uw kostbare tijd

Gebonden Nederlands 2008 9789059440302
1
Voormalig Nr. 1Totaal 4 dagen
Voormalig top 100Totaal 228 dagen
Niet leverbaar.

Samenvatting

Dé Amerikaanse bestseller over time-management. Er is gewoon niet genoeg tijd om alles te doen wat u moet doen - en dat zal ook nooit anders worden. Maar... succesvolle mensen proberen ook niet om alles te doen. Ze leren zich te concentreren op de allerbelangrijkste taken en zorgen ervoor dat die gedaan worden.

Wanneer u 's ochtends als eerste een springlevende kikker doorslikt, kunt u de dag beginnen in de wetenschap dat dat waarschijnlijk het ergste is dat u die dag zal overkomen. In dit boek wordt de metafoor van die kikker gebruikt voor de moeilijkste taak van uw dag - de taak die u het liefst zou uitstellen, maar ook de taak die de grootste positieve impact op uw leven kan hebben.
'Slik die kikker!' leert u hoe u de essentiële taken uit al uw werkzaamheden kiest en dagelijks een schema opstelt om deze gedaan te krijgen. U krijgt zo niet alleen meer gedaan in minder tijd, maar u krijgt ook de juiste dingen gedaan.

Auteur Brian Tracy komt tot de essentie van effectief time-management: besluitvaardigheid, discipline en vastberadenheid. Ook geeft hij informatie over hoe u kunt voorkomen dat zaken als e-mail een groot deel van uw dag in beslag nemen. Hij beschrijft 21 praktische stappen die u helpen te stoppen met uitstellen en meer belangrijke taken gedaan te krijgen - vandaag nog!

Specificaties

ISBN13:9789059440302
Trefwoorden:time management
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:157
Druk:1
Verschijningsdatum:10-6-2008
Hoofdrubriek:Algemeen management

Expertrecensies (1)

Slik die kikker!
Carla Verwijs | 1 juli 2008
De recensie van 'Eat that frog', het boek van Brian Tracy, ligt al veel te lang op afronding te wachten. Ik pak het boekje op, lees het door, blader nog eens in het boek en ga weer iets anders doen. Iets dat makkelijker is, maar wat minder voldoening geeft dan de afronding van deze recensie. Dit is nou net waar 'Eat that frog' om draait: we moeten ons uitstelgedrag aanpassen en die taken waar we zo tegenop zien meteen aanpakken.
Lees verder

Lezersrecensies

3.8 van de 5
30 stemmen
8
11
9
1
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Brian Tracy

Brian Tracy is één van Amerika's beste zakelijke sprekers, een schrijver van bestsellers en een van de beste adviseurs en trainers ter wereld op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hij bereikt elk jaar 250.000 mensen met onderwerpen die variëren van persoonlijk succes en leiderschap tot effectief management, creativiteit en verkoop. Hij heeft meer dan vijfenveertig boeken geschreven en meer dan driehonderdvijftig educatieve audio- en videoprogramma's ontwikkeld. Veel van Brians werk is vertaald en wordt in tweeënvijftig landen gebruikt. Hij is samen met Campbell Fraser co-auteur van het 'Advanced coaching and mentoring'-programma en het 'Coaching excellence'- programma. Brian heeft meer dan 1000 bedrijven geadviseerd, waaronder IBM, McDonnell Douglas en de Million Dollar Round Table. Hij heeft persoonlijk meer dan twee miljoen mensen getraind. Zijn ideeën zijn bewezen, praktisch en werken snel. Zijn lezers, seminardeelnemers en coachingcliënten leren een reeks van technieken en strategieën die ze onmiddellijk in praktijk kunnen brengen om betere resultaten te behalen in hun leven en in hun carrière.

Andere boeken door Brian Tracy

Inhoudsopgave

Voorwoord
Inleiding: Slik die kikker

1. Dek de tafel
2. Plan elke dag van tevoren
3. Pas de 80/20-regel overal op toe
4. Denk na over de gevolgen
5. Doe aan creatief uitstellen
6. Gebruik de ABCDE-methode doorlopend
7. Richt u op belangrijke resultaatgebieden
8. Pas de Wet van Drie toe
9. Bereid u goed voor voordat u begint
10. Doe het met één olievat tegelijk
11. Verbeter uw belangrijkste obstakels
12. Benut uw speciale talenten
13. Benoem uw belangrijkste obstakels
14. Zet uzelf onder druk
15. Maak uzelf zo krachtig mogelijk
16. Zet uzelf aan tot actie
17. Vermijd technologische tijdstelers
18. Hak de taak in stukjes
19. Creëer blokken van tijd
20. Ontwikkel een gevoel van urgentie
21. Pak elke taak slechts één keer op

Conclusie: alles combineren

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Slik die kikker!