Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Grondprincipes van coachen

De wil mobiliseren waar de ontwikkeling van mens en organisatie elkaar kruisen

Gebonden Nederlands 2004 9789060384282
Voormalig top 100Totaal 33 dagen
Verkooppositie 5248Hoogste positie: 64
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

'Grondprincipes van coachen' behandelt de kern van coachen: het maken van een interventie in de relatie mens en organisatie. Het boek gaat daarbij spannende kwesties niet uit de weg: wie stuurt er in een coachrelatie? Hoe verhoudt zich de vraag van de cliënt en diens leidinggevende opdrachtgever? Coachen is geen therapie, maar wat is dan de werking? Wat voor tarief vraagt u als coach?

Dit boek is grondig: van begin tot het einde van het coachtraject wordt de lezer handvatten gegeven om het coachtraject vorm te geven in de vorm van zeven bakens:

Beeld vormen, Proces ontwerpen, Condities creëren, Interveniëren, Biografisch en organisatieontwikkelgericht kijken, Zin geven, Integreren.

Het boek is op handelen gericht. Concepten - gebaseerd op de jarenlange management-, advies-, training- en coachervaring van de auteurs - wisselen af met op de coachpraktijk gerichte opdrachten.

Dit boek is bestemd voor iedereen die zich op professionele wijze met coach- en ontwikkelgesprekken bezighoudt of wil bezighouden. Externe en interne coaches, organisatieadviseurs, maar ook leidinggevenden die beseffen dat het geheim van leidinggeven ook schuilt in het tot ontwikkeling brengen van hun medewerkers. Dit boek kan ook een hulpmiddel zijn voor opleiders die zich bezighouden met de opleiding van professionals en daarbij methodieken van coachen willen gebruiken.

Specificaties

ISBN13:9789060384282
Trefwoorden:coachen, coaching
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:375
Uitgever:Indigo
Druk:1
Verschijningsdatum:30-9-2004
Hoofdrubriek:Coaching en trainen

Lezersrecensies

4.0 van de 5
3 stemmen
1
1
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Inhoudsopgave

1. Intro
2. Perspectief op coachen
3. Startblokken

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Grondprincipes van coachen