Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het compleet Arbo-regelgevingboek 2020

Paperback Nederlands 2020 9789067205924
Verkooppositie 4497
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

De meest praktische en complete uitgave - boek en online Arbowetweter - met onder andere de Arbowet, Arbobesluiten, Arboregelingen, de Beleidsregels inzake de arbocatalogi, certificering en boeteoplegging, Warenwetgeving, het Besluit en de Regeling risico’s zware ongevallen (BRZO en RRZO), Asbestbesluiten, Arbeidstijdenwetgeving en de Wet op de ondernemingsraden.

In Het Compleet Arbo-Regelgevingboek is alle wet- en regelgeving opgenomen. In de online versie arbowetweter.nl zijn ook aanvullende onderdelen, zoals informatie over het nieuwe certificatie- en persoonsregistratiestelsel, te vinden. Op www.arbowetweter.nl wordt de informatie maandelijks bijgewerkt. Daarnaast vindt u op de website artikelen met achtergrondinformatie over de arbeidsomstandighedenregelgeving en ontwikkelingen over aansprakelijkheid op dit gebied.

Ter voorkoming van ongevallen, gevaarlijke situaties en bestuurlijke boetes is het nuttig om inzicht te hebben in zaken waaraan de Inspectie SZW aandacht besteedt. Daarom zijn de branche- en themabrochures opgenomen op www.arbowetweter.nl. Ook wordt een toelichting gegeven op het handhaving- en sanctiebeleid en op de structuur en tarieven van de bestuurlijke boetes. In het verlengde hiervan is de aanwijzing voor de handhaving van de Arbowet opgenomen.

Het Compleet Arbo-Regelgevingboek wordt zeer gewaardeerd door professionals, medewerkers van arbodiensten, personeelsfunctionarissen, ondernemingsraadsleden en anderen die alle relevante informatie over de regelgeving op arbogebied ter beschikking willen hebben.

Belangrijke voordelen:
- Maandelijkse update op www.arbowetweter.nl
- Fulltext zoekfunctie
- Achtergrondinformatie over wetgeving en aansprakelijkheid
- Toelichting op handhaving- en sanctiebeleid

Specificaties

ISBN13:9789067205924
Trefwoorden:veiligheid, ARBO
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:830
Druk:1
Verschijningsdatum:20-3-2020

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Marcel Wilders

Dhr Wilders is coördinerend beleidsmedewerker Gezond en Veilig Werk bij het ministerie van SZW.

Andere boeken door Marcel Wilders

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het compleet Arbo-regelgevingboek 2020