Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Contractenbeheer

Theorie en praktijk

Ingenaaid Nederlands 2002 9789080631823
Niet leverbaar.

Samenvatting

Het contractenbeheer krijgt in veel organisaties slechts geringe aandacht. Veel kansen worden daardoor gemist. Want waar een goed contractenbeheer bestaat - zo blijkt uit dit boek - komt de juiste informatie op het juiste tijdstip op de juiste plaats, en dat kan aanzienlijke kostenbesparingen met zich meebrengen. Hoe richt men nu een organisatie in om maximaal van de mogelijkheden van een goed contractenbeheer te profiteren? Dit boek is daarbij behulpzaam.

Het biedt een theoretisch fundament voor het actief beheren van contracten in organisaties en komt van daaruit tot een algemeen toepasbaar activiteitenplan, dat stapsgewijs wordt toegelicht. Om een en ander ook in een praktijksituatie inzichtelijk te maken loopt als een rode draad door het boek heen de casus 'Riqordata', waarin de invoering van een integraal contractenbeheer in een automatiseringsbedrijf wordt beschreven.

Contractenheer is daarmee van belang voor een ieder die binnen zijn organisatie op dit terrein verantwoordelijkheid draagt, zowel bij de overheid en semi-overheid als in het bedrijfsleven. De praktische benadering van het boek maakt het echter niet alleen geschikt voor leidinggevenden. Ook degenen die betrokken zijn bij het daadwerkelijk invoeren en handhaven van contractenbeheer zullen er een prima leidraad in vinden. Tot slot stemt dit boek misschien tot bijstelling van het breed verspreide misverstand als zouden contracten thuishoren in een diepe lade van waaruit zij bij voorkeur nooit meer tevoorschijn gehaald behoeven te worden.

Specificaties

ISBN13:9789080631823
Trefwoorden:contracten
Taal:Nederlands
Bindwijze:ingenaaid
Aantal pagina's:95
Druk:2
Hoofdrubriek:Juridisch
ISSN:

Lezersrecensies

3.5 van de 5
2 stemmen
1
0
0
1
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Contractenbeheer