Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Oerinstincten van de liefde

Hoe apen en mensen hun partner voor het leven vinden

Paperback Nederlands 2014 9789080902022
Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Naar de mening van Patrick van Veen drijven we te ver af van onze biologische wortels als het gaat om de zoektocht naar de ideale partner. De definitie van wat de ideale partner is kan vanuit biologisch perspectief echter erg verschillen van het culturele perspectief. Volgens Van Veen vind je de ideale partner eerder door in haren te snuffelen of op te letten op iemands schoenmaat dan te kijken naar persoonlijkheid, hobby's, baan of carrièreperspectief. Hij bekritiseert daarmee ook de werkwijze van veel datingbureaus.

In Oerinstincten van de liefde ontdekt u hoe onze biologische drijfveren werken in de zoektocht naar een partner, maar het geeft ook antwoord op vele vragen van diegenen die al jaren gelukkig samenwonen. Indien je dit boek volgt moet je er niet raar van opkijken dat je de partner van je dromen vindt waarmee je erg gelukkig wordt, maar dat je wel een berooid leven leeft.

Bioloog Patrick van Veen vertaalt wetenschappelijk onderzoek naar bruikbare en praktisch toepasbare kennis in de maatschappij. Van Veen schreef eerder bestsellers als: Help, mijn baas is een aap! en Dierbare collega's.

Specificaties

ISBN13:9789080902022
Trefwoorden:liefde, relaties
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:124
Druk:1
Verschijningsdatum:2-11-2017
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Patrick van Veen

Patrick van Veen is gedragsbioloog, hij bestudeert het gedrag van mensen en apen. In 2002 heeft hij Apemanagement® opgericht dat zich bezighoudt met trainingen en onderzoek. Regelmatig is hij te horen en te zien in de media om ons menselijke oergedrag uit te leggen. Hij doet onder andere onderzoek naar pestgedrag bij kinderen en naar de drijfveren van samenwerken bij chimpansees. Daarnaast is hij voorzitter van de Global Board van het Jane Goodall Institute. (foto: Jelmer de Haas)

Andere boeken door Patrick van Veen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Oerinstincten van de liefde