Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Lean in de praktijk

Paperback Nederlands 2013 9789082102611
Voormalig top 100Totaal 11 dagen
Verkooppositie 3223Hoogste positie: 74
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Dit boek is onderdeel van de Lean opleiding. Deze opleiding is een praktijkopleiding. Het doel van de opleiding is om de cursisten aan de slag te laten gaan met verbeterprojecten in de praktijk. Lean is een krachtige verbetermethodiek die toepasbaar is op nagenoeg alle processen. Op basis van gezond verstand identificeert u verspillingen in processen en krijgt u handvatten om deze verspillingen structureel weg te werken.

In het eerste deel wordt de herkomst en achtergrond van Lean behandeld. In hoofdstuk 1 gaat het specifiek over de herkomst van Lean. In hoofdstuk 2 komt de relatie met Six Sigma en Theory of Constraints aan de orde. In hoofdstuk 3 worden de 5 principes van Womack besproken en uitgelegd.

In het tweede deel komen de verschillende Lean tools aan bod. Het inzetten en het toepassen van de tools om verspillingen te elimineren of te beperken wordt in dit deel nader uiteengezet.

In het derde deel worden Lean filosofie, principes en tools samen gebracht in een Lean aanpak voor procesproblemen van verschillende complexiteit. We leren u proces verbeteren met Lean. Standup's, Kaizen events en een Lean projectaanpak worden hier uitgebreid uitgelegd en besproken. Tevens is er aandacht voor Change management.

In het vierde deel wordt Lean als Management filosofie behandeld. Hierin leren we nog meer van hoe Toyota de Lean filosofie en principes gebruikt om beter te managen.

Specificaties

ISBN13:9789082102611
Trefwoorden:Lean, Lean Six Sigma
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:172
Druk:1
Verschijningsdatum:1-9-2013
Hoofdrubriek:Organisatiekunde
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Lean in de praktijk