Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Candida, bron van ziekte

wat candida is en hoe je er vanaf komt

Paperback Nederlands 2019 9789082204636
In herdruk, verschijningsdatum onbekend

Samenvatting

Mijn naam is Kaj Alexander, dit boek gaat over de werkelijke oorzaak van veel chronische ziektebeelden en gezondheidsklachten.

10 jaar geleden begon ik steeds meer last te krijgen van vage gezondheidsproblemen zoals vermoeidheid, darmklachten, huidklachten, longklachten en hoofdpijn. Ik werd in verschillende ziekenhuizen onderzocht en kreeg in de loop van de tijd diagnoses zoals migraine, spastische darm, en uiteindelijk zelfs ME (chronisch vermoeidheidssyndroom). Welke diagnose ik ook kreeg, altijd was de oorzaak ‘onverklaarbaar’ en de aandoening ‘ongeneeslijk’, het woordje candida heb ik in die jaren van geen enkele arts te horen gekregen, nee. Ik moest maar met mijn klachten ‘leren leven‘.

Wilt u leven met pijn en vermoeidheid? Ik wilde dat niet! Daarom ben ik op zoek gegaan naar de werkelijke oorzaken van mijn ziek-zijn en naar echte oplossingen. Toen kwam ik erachter dat een schimmel met de naam candida aan de basis staat van een groot aantal gezondheidsproblemen, waaronder vermoeidheids-, darm-, long en huidklachten. Ruim 20% van de bevolking heeft, zonder dit te weten, last van candida. De werkelijke invloed van candida op onze gezondheid wordt verzwegen door de medische/farmaceutische industrie. Bovendien krijgen artsen hier tijdens hun opleiding nauwelijks iets over te weten.

Ik wilde genezen. Ik bleek een hele hoge candidabelasting te hebben en de ziekte van Lyme. De laatste leek mij destijds ongeneeslijk, maar candida niet. Dus heb ik alles wat met deze schimmel te maken heeft intensief bestudeerd, en in dit proces tientallen boeken verslonden waarvan de meeste Engelstalig omdat goede boeken in het Nederlands niet bestonden. Ik heb me zelf genezen van candida en voelde me daardoor een heel stuk beter. Ik besloot daarom zelf het meest complete en duidelijkste boek over candida te schrijven waardoor de lezer zichzelf echt zou kunnen helpen genezen van alle candida symptomen en klachten. ”Candida, bron van ziekte” was een feit.

Specificaties

ISBN13:9789082204636
Trefwoorden:gezondheid, Candida
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:212
Uitgever:Pumbo.nl
Druk:1
Verschijningsdatum:30-4-2019
Hoofdrubriek:Gezondheid
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Inhoudsopgave

Introductie

Candida
Candida zelftest
Mijn (Candida) verhaal
Wat is Candida
De klachten stadia van Candida
Mijn praktijk
Het gevaar van synthetische vitamines
GSM/Wi-Fi vs Candida
Candida en kanker
De meest voorkomende klachten
ME / CVS
Prikkelbare darm syndroom
Astma en COPD
Het epstein-barrvirus
Het probleem van de trage lever
Het dieet – de basisprincipes
Het dieet – wat moet je vermijden
Het dieet – gezonde tips
Het dieet - alle voeding samengevat
Ziekte van Lyme
Mirco-organismen en immuunsysteemverstoorders
Levensstijl richtlijnen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Candida, bron van ziekte