Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.
VOORDEEL - 43% korting

Death of a Law Firm

Gebonden Engels 2015 9789082427806
Nog slechts 2 exemplaren! Op=Op!
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
54,-
30,95
VOORDEEL - 43% korting

Samenvatting

Advocatenkantoren (Business Law Firms) behoren wereldwijd tot de meest succesvolle ondernemingsvormen. Door de jaren heen heeft deze sector iedere storm succesvol doorstaan. Zelfs de financiële crisis van 2008 heeft slechts een tijdelijke rimpeling veroorzaakt. De winsten zijn inmiddels weer hoger dan ooit.

Op dit moment staat de advocatuur echter voor het eerst in de geschiedenis op een cruciaal punt. Een verkeerde strategische keuze nu, betekent binnen vijf jaar het einde van een kantoor. Dat is de kern van het boek 'Death of a Law Firm'.

De schrijver, Jaap Bosman, heeft meer dan 15 jaar internationale ervaring in top-advocatuur. Hij ontving in 2013 als eerste de Financial Times Innovative Lawyers Award for ‘International Strategy’ nadat hij eerder in de VS de Thomson Reuters ‘Excellence in Legal Marketing Award’ al in ontvangst had mogen nemen.

Het boek is zeer leesbaar geschreven en analyseert in tien hoofdstukken in heldere bewoordingen wat er aan de hand is. Aan de orde komen onder meer internationale ontwikkelingen, het financieel model en de dynamiek binnen de partnergroep. Het boek gaat in op waarom ‘winst per partner’ een van de belangrijkste leidende principes behoort te zijn.

'Death of a Law Firm' biedt een analyse en strategische leidraad aan partners die willen voorkomen dat hun kantoor in zwaar weer geraakt. Het biedt ook een uniek inzicht in hoe een advocatenkantoor werkt. Wat het verdienmodel is en waarom partners zich gedragen zoals ze doen. Het is daarmee meteen een must-read voor een ieder die in de advocatuur werkzaam is als fee-earner of in een ondersteunende functie. Het is natuurlijk ook een aanrader voor iedere ambitieuze student die een carrière in de advocatuur overweegt.

Het boek is Engelstalig en wordt wereldwijd gedistribueerd.

Specificaties

ISBN13:9789082427806
Taal:Engels
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:208
Uitgever:JBLH bv
Druk:1
Verschijningsdatum:1-10-2015
Hoofdrubriek:Juridisch
Jongbloed:Recht algemeen

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jaap Bosman

Jaap Bosman is a leading strategy consultant and an investor. He is one of the founders of TGO Consulting. Jaap has over 15 years experience in the legal sector. Before founding TGO Consulting he has been with two major European law firms. In 2013, his international strategic achievements were recognised by The Financial Times with the first ever Innovative Lawyers Award for International Strategy. Jaap Bosman graduated from Law School with honours. He also holds a degree as a qualified Industrial Designer. This unique combination of legal knowledge and applied creativity gives him the ability to come up with truly innovative solutions. He was the first non-US person to receive the Thomson Reuters and Hubbard One Excellence in Legal Marketing Award. Jaap is a regular contributor to the ABA Journal and other publications around the world.

Andere boeken door Jaap Bosman

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Death of a Law Firm