Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Van slow close naar fast close

een praktische gids met meer dan 50 tips om Fast Close te realiseren

Gebonden NL 2016 9789082519006
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Van Slow Close naar Fast Close' is een handreiking aan iedereen die zijn of haar organisatie efficiënter wil maken. De bereikte procesverbetering kan een organisatie veel geld opleveren. Bovendien biedt het financials de checklists waarmee zij graag werken om het eigen werk onder controle te houden.
Auteur André Salomons legt het proces van Fast Close duidelijk uit en biedt de lezer met overzichtelijke lijstjes inzicht in welke stappen moeten worden doorlopen om tot Fast Close te komen. Het wordt duidelijk dat de keuze voor Fast Close nooit eenmalig is, maar dat Fast Close een continu proces moet zijn om het maximale rendement te behalen.

*Over de auteur*
André Salomons leeft en ademt sinds de jaren tachtig Fast Close en heeft Fast Close tot zijn lifestyle in de zakelijke omgeving gemaakt. André startte zijn carrière bij één van de Big4-accountantskantoren en werkte als controller en CFO bij verschillende organisaties. Vanaf zijn eerste stap in het bedrijfsleven is hij geconfronteerd met Fast Close en raakte hierdoor zo gefascineerd dat dit een rode draad in zijn carrière is geworden.

Als zelfstandig interim manager heeft hij grote organisaties geholpen het Fast Close-proces in te richten. Daarnaast bouwde hij de softwaretool FastCoseManager. Deze software op basis van Microsoft Sharepoint ondersteunt bedrijven bij het beheer van finance-processen als afsluiten en rapporteren, budgetteren en forecasten.

*Lezers zeiden:*
'Een hogere snelheid wordt niet alleen verwacht, maar is essentieel om de business de ruimte te geven slagvaardig op te treden.'
Johannes van Bentum, hoofredacteur Vastgoedmarkt.nl

'Bevat veel tips waarmee je onmiddellijk aan de slag kunt gaan.'
Luc Geeraert, Finance manager Moore en Stevens, accountants

'Als je een boek wilt lezen dat je werk- en denkwijze drastisch doet verbeteren hoef je niet verder te zoeken, lees het en je wordt verrast wat het effect daarvan is, ongekend!'
Drs Stefan Betting RA, CEO Profeda

Specificaties

ISBN13:9789082519006
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:100
Uitgever:Mediata
Verschijningsdatum:22-10-2016
Hoofdrubriek:Economie

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Van slow close naar fast close