Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Alles wat ik vond op het strand

Paperback NL 2023 9789083262147
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Terwijl hij in de koude zwarte Welshe nacht aan zijn visnetten sleurt, vindt een man bonkend tegen de rotsen de oplossing voor al zijn problemen. Eindelijk kan hij de belofte waarmaken die hij deed aan zijn beste vriend. Zijn zenuwen in bedwang houdend probeert hij te ontkomen aan het onstuitbare noodlot dat door zijn keuze in gang is gezet.

Cynan Jones schreef met Alles wat ik vond op het strand een verpletterende roman over een man die vechtend om te leven, lief te hebben en te aarden steeds verder wegdrijft van de liefde naar de donkerste randen van het mens-zijn. Exclusief voor de Nederlandstalige lezer heeft Cynan Jones een verbeterde, ingekorte versie van zijn roman gemaakt.

Cynan Jones is geboren in 1975 in de buurt van Aberaeron, Wales, waar hij woont en werkt. Eerder verschenen van hem De lange droogte, De burcht, Inham en De wetten van water. Hij stond op de long- en shortlist van talloze prijzen en won de Betty Trask Award in 2007, de Jerwood Fiction Uncovered Prize in 2014, de Wales Book of the Year Fiction Prize in 2015 en de bbc National Short Story Award in 2017.

‘Een uitstekende roman. Mooi en spannend... je hart slaat ervan op hol.’ Time Out ****

‘Taalkundig briljant en toch uiterst ongemakkelijk om te lezen, want je voelt: het gebrul dat door deze roman weergalmt, klinkt uit het heden van onze Europese realiteit.’ Die Zeit

‘Een doordringende roman... Net als Cormac McCarthy kan Jones het leven van alledag beladen en Bijbels laten klinken.’ Kirkus Reviews

Specificaties

ISBN13:9789083262147
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:108
Verschijningsdatum:12-1-2023

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Alles wat ik vond op het strand