Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Academisch schrijven en presenteren

Een stapsgewijze aanpak

Paperback Nederlands 2022 9789086598687
Verwachte levertijd ongeveer 3 werkdagen

Samenvatting

Academisch schrijven en presenteren zijn kernvaardigheden voor studenten in het hoger onderwijs. Een goed ontwikkelde schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid is van essentieel belang voor het succesvol doorlopen van iedere denkbare studierichting.

In dit boek leren studenten stapsgewijs hoe zij een helder gestructureerde, aantrekkelijke en correcte wetenschappelijke tekst kunnen schrijven. Op dezelfde manier komt ook het voorbereiden en houden van een aansprekende presentatie aan de orde.

Academisch schrijven en presenteren is de herziene editie van ACVA - Schrijven en presenteren op academisch niveau. Dit boek heeft zichzelf jarenlang bewezen als standaardwerk voor studenten van uiteenlopende opleidingen. In deze geactualiseerde uitgave is niet getornd aan de inhoudelijke basis: een stapsgewijze aanpak voor het schrijven van een omvangrijke tekst en het houden van een presentatie. Nieuw is de aandacht voor stress of angst tijdens het schrijven of presenteren. Ook is er een hoofdstuk toegevoegd over online presenteren.

Marijke van Dijk heeft jarenlange ervaring als docent Academische en Communicatieve Vaardigheden aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Daarnaast heeft zij een eigen trainings- en adviesbureau.

Specificaties

ISBN13:9789086598687
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:154
Uitgever:VU uitgeverij
Verschijningsdatum:1-6-2022
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Academisch schrijven en presenteren