EU food law handbook
Ingenaaid Engels 2014 1e druk 9789086862467Samenvatting
Het 'EU Food Law Handbook' biedt een antwoord op vragen op het gebied van Food Law en laat zien hoe de wet - en regelgeving hieromtrent is ingebed in de algemene Europese wetgeving.
Het handboek analyseert en legt inhoudelijke, procedurele en institutionele elementen van de EU Food Law uit en neemt daarbij de General Food Law als leidraad. Denk bijvoorbeeld aan wetgeving rondom voedingsproducten, etikettering en hoe je over voeding mag communiceren. Deze regels bepalen de eisen die gelden bij bijvoorbeeld recalls, de goedkeuring van ingrediënten, genetisch gemodificeerde voeding en hygiëne.
Specificaties
Lezersrecensies
Inhoudsopgave
U kunt van deze inhoudsopgave een PDF downloaden
Anderen die dit boek kochten, kochten ook
Rubrieken
- advisering
- algemeen management
- coaching en trainen
- communicatie en media
- economie
- financieel management
- inkoop en logistiek
- internet en social media
- it-management / ict
- juridisch
- leiderschap
- marketing
- mens en maatschappij
- non-profit
- ondernemen
- organisatiekunde
- personal finance
- personeelsmanagement
- persoonlijke effectiviteit
- projectmanagement
- psychologie
- reclame en verkoop
- strategisch management
- verandermanagement
- werk en loopbaan