Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Wapenfeit

Paperback NL 2015 9789089547415
Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Inspecteur Caitlin wordt geconfronteerd met een opvallende moordzaak. Op het kerkhof is het lichaam van een jonge vrouw aangetroffen en het lijkt alsof niemand haar kent. Toch blijkt, dat ze voor sommigen maar al te bekend is. Caitlin, onvermoeibaar als altijd, reist af naar Ierland om sporen te onderzoeken die zelfs met haar eigen verleden te maken hebben.
Wie is die vermoorde vrouw? En waarom ligt ze op het graf van een rijke familie? Wat betekent de vreemde tatoeage op haar arm? En van wie is de oorbel die in de buurt van het graf wordt aangetroffen? Diverse mensen in het stadje Shoreham-by-Sea blijken onvermoede kanten te hebben.
Deze onvervalste psychologische thriller is een vervolg op Verdwenen en Caitlin Verborgen verleden. Daan Fousert (1947) heeft al veel geschreven. Zijn ervaring met mensen komt in zijn boeken heel goed tot uiting in de zuivere dialogen en psychologische typeringen van de karakters. Hij is een meesterlijk verteller.
NBD Biblion over Caitlin Verborgen verleden:
Vlot leesbaar verhaal met veel prima dialoog, waarin boeiende psychologische verhandelingen over menselijke relaties en respect aan de orde komen. Goed uitgewerkte personages.

Specificaties

ISBN13:9789089547415
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:338
Uitgever:Elikser B.V. Uitgeverij
Verschijningsdatum:21-3-2015
Serie:Caitlin

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Wapenfeit