Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Next level you

Delf het goud in jezelf

Paperback Nederlands 2022 9789089656629
Verkooppositie 170Hoogste positie: 170
Nog niet verschenen, verwacht op 30‑11‑2022
27,99

Samenvatting

Je bent altijd bezig, je deadlines denderen door en je wordt geleefd: toxische productiviteit pleegt roofbouw op je lichaam, je energie en je welzijn. Hoewel je dit een korte tijd prima kunt volhouden, delven zowel je lichaam als je geest op de lange termijn het onderspit. In Next level you leer je dat het ook anders kan. Albert Einstein zei het al: ‘Problemen kunnen niet opgelost worden met dezelfde denkwijze als waaruit ze zijn ontstaan’. Dit boek laat je zien hoe je je bewustzijnsniveau en energiefrequentie structureel verhoogt zodat je anders met jouw uitdagingen om kunt gaan.

Roy Wenting toont overtuigend aan dat zaken als yoga, meditatie en mindfulness ook in organisaties van wezenlijk belang zijn om zaken echt te veranderen. Hij reikt manieren aan om af te stemmen op jouw innerlijke golflengte van rust, ruimte en vrijheid. Je leert dit goud in jezelf te delven door kleine aanpassingen te maken in slaap, voeding, ademhaling, beweging, concentratie en mindset. Dit boek sluit af met een inspirerende doorkijk in hoe je ook ‘next level’ kunt gaan in organisaties en leiderschap.

De brug tussen spirituele zelfhulpboeken en managementboeken over stress en vitaliteit

- 14 inspirerende ervaringsverhalen van professionals
- 10-weekse challenge die motiveert tot verandering
- Inclusief Next Level You-app met korte high impact oefeningen

Specificaties

ISBN13:9789089656629
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:192
Druk:1
Verschijningsdatum:30-11-2022
ISSN:

Over Roy Wenting

Roy Wenting begeleidde duizenden professionals in grote organisaties naar innerlijke rust, veerkracht en groei. Hij gebruikt o.a. mindfulness meditatie, yoga en transformatiecoaching. Roy bracht 3 jaar door in Aziatische communities, kloosters en yogascholen. Als bedrijfskundige slaat hij de brug tussen actuele uitdagingen van professionals en impactvolle technieken voor zelfoptimalisatie. 

Andere boeken door Roy Wenting

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Next level you