Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Transformational Presence

Maak het verschil in een snel veranderende wereld

Paperback NL 2018 9789089840097
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Transformational Presence:
Maak het verschil in een snel veranderende wereld

Dit is een gids voor een wereld die niet alleen heel snel aan het veranderen is maar die bovendien op het punt staat een transformatie door te maken. Hoe creëren we daarvoor de best mogelijke omstandigheden?

Alan Seale heeft dit boek geschreven voor mensen die echt een verschil willen maken. Mensen die de passie voelen om iets voor de wereld of de samenleving te doen. Dit boek is voor mensen met visie die tot actie willen overgaan. Het is bestemd voor leiders die ondersteuning zoeken bij het verkennen van onbekend terrein. Voor coaches die ruimte creëren waarin mensen het beste uit zichzelf halen. Voor docenten die simpele, maar krachtige woorden en structuren zoeken om grote concepten voor iedereen toegankelijk en toepasbaar te maken. En voor iedereen die wil bijdragen aan een wereld die wél werkt.

Alan Seale is bekroond auteur, inspirerend spreker, leiderschap- en transformatiecoach. Hij is oprichter en directeur van het Center for Transformational Presence. Hij is actief op vijf continenten en ook in Nederland coacht hij en geeft hij regelmatig trainingen. Alan Seale is auteur van “Create a world that works”, “De kracht van zijn”, “De zoektocht van de ziel”, “Intuïtief leven” en “Het manifestatiewiel”.

Wat een goed boek! Het plaatst de concepten van Transformational Presence op krachtige wijze in het hier en nu. Het behandelt precies de juiste dingen die nu spelen en dat waartoe leiders wereldwijd worden uitgenodigd. Met behulp van Alans ‘drie fundamentele vragen’ en vele andere tools en concepten kunnen we samen nieuwe structuren creëren om het opkomende potentieel tot leven te brengen. Dit boek laat zien hoe we met dat potentieel kunnen co-creëren – om niet alleen met briljante ideeën te komen, maar ook nieuwe systemen en structuren in het leven te roepen die in dienst staan van dat opkomende potentieel, en deze structuren in bedrijven, organisaties en de samenleving te integreren.
Maarten van Neerven, CFO, Bugaboo

Transformational Presence betekent veel voor me. Het helpt me om stevig in mijn schoenen te blijven staan, wat er ook gebeurt. Het nemen van moeilijke beslissingen is makkelijker geworden omdat ik sneller duidelijk heb wat er werkelijk gaande is. Ik geef meer ruimte om dingen te laten ontstaan in plaats van zaken af te dwingen. Ik vind het makkelijker om mezelf te accepteren zoals ik ben, mijn goede en minder goede kanten. Ik heb een sterke innerlijke motivatie gevonden waar ik vooralsnog gedreven werd door externe factoren. Transformational Presence voelt als een groot cadeau.
Gijs Dullaert, Ondernemer en CEO AIMMS

Nu de wereld snel verandert, is de manier waarop je met veranderingen omgaat een belangrijk kompas. Deze tijd vraagt om een nieuw soort leiderschap. Transformational Presence geeft je hiervoor krachtige en eenvoudig toepasbare handvatten. Het boek van Alan Seale is een uitnodiging om je hoofd en hart te openen en nu te starten met het creëren van een wereld die wél werkt!
Vivian Vleeshouwers, Directeur Lekko B.V.

Alan Seale’s nieuwste boek is een ‘must read’ voor iedereen die ernaar verlangt verschil te maken in de wereld. Op toegankelijke en aansprekende wijze biedt hij inzichten, handvatten en werkvormen die het mogelijk maken handen en voeten te geven aan dit verlangen. De diepgang, en tegelijkertijd eenvoud, van Transformational Presence maakt het mogelijk om op iedere plek en in iedere situatie een transformational presence te zijn en daardoor meer te bereiken!
Caroline Veerman, Unitmanager bij Koninklijke Kentalis.
Alan Seale heeft mij geleerd om te luisteren naar de stem van mijn hart, en hoe deze actief te betrekken in mijn leven en in mijn werk. Hierdoor voel ik mij authentieker, warmer en krachtiger, en is mijn werk zoveel meer een uitdrukking van wat ik op een dieper niveau wens te zijn en wens te doen. Ook de werkresultaten zelf hebben meer impact en zijn duurzamer.
Mark Mathijssen, Algemeen Directeur van MHB bv

Specificaties

ISBN13:9789089840097
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:180
Uitgever:Heart Media
Verschijningsdatum:13-11-2018
Hoofdrubriek:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Inhoudsopgave

Wereldwijde aanbevelingen voor Transformational Presence
Dankwoord
Inleiding Een verschil maken in een snel veranderende wereld
Hoofdstuk 1 Waarom Transformational Presence? En waarom nu?
Hoofdstuk 2 Het Grote Openbreken
Hoofdstuk 3 We beginnen met drie vragen
Hoofdstuk 4 Zo zit de wereld in elkaar – drie basisprincipes
Hoofdstuk 5 De kracht van luisteren en observeren
Hoofdstuk 6 Denken met heel je geestelijk vermogen, bewust zijn met je hele wezen
Hoofdstuk 7 Gecompliceerd, complex, of allebei: een belangrijk onderscheid in een nieuwe wereld
Hoofdstuk 8 Waarom we complexiteit weerstand bieden en waarom we die juist moeten omarmen
Hoofdstuk 9 TransformActie: een nieuw soort leiderschap
Hoofdstuk 10 Zo word je TransformActioneel leidinggevende: vier moderne archetypen helpen je op weg
Hoofdstuk 11 TransformActie: de weg vooruit
Bibliografie
Het Centrum voor Transformational Presence
Over de auteur
Andere boeken van Alan Seale
Heart Media

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Transformational Presence