Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Innerlijke Kracht

Hoe motiveer ik mijzelf en anderen?

Gebonden Nederlands 2017 9789090307053
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Je hebt een boek over motiveren in handen. Dit boek heb je vast niet toevallig uitgekozen. Het onderwerp spreekt je aan, je hebt in het dagelijks leven veel te maken met motiveren of je bent op een punt in je leven beland waarop je zelf wel wat extra motivatie kunt gebruiken. Het kan ook zijn dat je een training bij ons hebt gevolgd en een stukje verdieping zoekt of dat je ons hebt meegemaakt in een coaching situatie. Maar het is natuurlijk ook mogelijk dat je dit boek cadeau hebt gekregen omdat een ander jou een kijkje in jezelf gunt.

Hoe dan ook, je hebt een inspiratieboek over motivatie te pakken. Een boek waarin je bewust wordt van je eigen drijfveren. Wat motiveert jou? Waar wakkert jouw innerlijke vuurtje van aan? Daarnaast geeft dit boek je ook een kijkje in het motiveren van anderen. Hoe kun jij de mensen om je heen op een positieve manier beïnvloeden?

Er zijn boeken volgeschreven over dit onderwerp. Onze persoonlijke ervaringen uit het werkveld en onze privésfeer maken dit boek echter uniek. We hebben de tekst in dit boek deels gebaseerd op deze voorbeelden, met weglating van de oorspronkelijke namen om de privacy van cursisten en coachees te waarborgen. Zij inspireerden en motiveerden ons dit boek te schrijven.

De leerervaringen die wij hebben opgedaan zijn veelal ontstaan tijdens de opleidingen die wij hebben gevolgd en gegeven. Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Motiverende Gespreksvoering, (MG) en Oplossingsgericht Werk (OGW) liggen ten grondslag aan de inhoud van dit boek. Deze methodieken zijn bij uitstek geschikt als middel voor persoonlijke groei. De mensen die met persoonlijke vragen bij ons aanklopten, hebben ons steeds weer uitgedaagd het beste van onszelf te geven. Veel daarvan vind je terug in dit boek.

Ongemotiveerde mensen bestaan niet. Ze herkennen hun eigen motivatie niet of weten niet hoe ze gemotiveerd worden. Door het ontwikkelen van je Innerlijke Kracht (I.K.) kan je beter bij je eigen en andermans motivatie.

Veel inspiratie toegewenst, Liesbeth en Alex

Specificaties

ISBN13:9789090307053
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:144
Uitgever:spirit2move
Druk:1
Verschijningsdatum:1-12-2017
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Inhoudsopgave

Inleiding 8

Van motivatie naar daadkracht 20
Het ontstaan van Innerlijke Kracht (I.K.) 28
Irreële doelen als motivatiebron 42
Succes geeft energie 52
Omgaan met hetgeen je overkomt 64
Motiveren is positief beïnvloeden 76
Door welke bril kijk jij? 90
Leer van gisteren 100
Blijf dicht bij je waarden 110
Motiveer je omgeving 122
Geluk(t) 130

Nawoord 138

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Innerlijke Kracht