Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

tribe guide

Van jouw talent naar gezamenlijke groei

Gebonden Nederlands 2018 9789090312583
Niet leverbaar.

Samenvatting

Alsjeblieft! Je eigen persoonlijke tribe guide. Een inspirerend logboek dat je helpt om samen met anderen te groeien naar ambitie met impact. Dit boek gebruik je om te ontdekken waar je naartoe wilt groeien. Zowel zelf als samen met anderen. Denk hierbij aan briljante ingevingen, inspiratie en belangrijke informatie die je zeker wilt noteren.

Creëer zo je eigen logboek. Want je weet: als je een reis begint met een bestemming en een plan, arriveer je er precies op tijd met het beoogde resultaat. En geniet van het uitzicht op de weg ernaartoe. Wij wensen je een inspirerende reis toe.

Specificaties

ISBN13:9789090312583
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:120
Uitgever:Agium
Druk:1
Verschijningsdatum:1-12-2018
Hoofdrubriek:Organisatiekunde
ISSN:

Lezersrecensies

4.8 van de 5
73 stemmen
57
14
2
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

preview
tribe guide - Van jouw talent naar gezamenlijke groei
Robbert van Adrichem 2 januari 2019 Robbert van Adrichem en Stephan Persoon zijn samen met Agium al vijf keer uitgeroepen tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland door de FD Gazelle. Samen schreven zij de tribe guide. Een inspirerend logboek dat je helpt bij het behalen van je persoonlijke ambities met impact. 

Over Robbert van Adrichem

Robbert van Adrichem is ondernemer, een ras-optimist, ambitieus en dienstverlening zit hem in de genen. Hij heeft een passie voor leiderschap, het vermogen om mensen boven zichzelf uit te tillen. Robbert haalt zijn energie uit het realiseren van ambities van mensen om zich heen, opdrachtgevers en professionals. Robbert is directeur bij Agium samen met zijn compagnon Stephan Persoon. Samen zijn zij met Agium al vijf keer uitgeroepen tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland door de FD Gazelle en behoren zij tot de ScaleUp top 250 van Nederland. Agium is dé ontmoetingsplaats voor gedreven mensen in en rondom het financiële vakgebied: opdrachtgevers, werknemers en zelfstandige professionals. Samen met Stephan schreef Robbert de ‘tribe guide’. Een inspirerend logboek dat je helpt bij het behalen van je persoonlijke ambities met impact. In het boek ‘de tribe guide’ inspireren Stephan en Robbert, finance professionals om vanuit uniek talent impact te maken en ambities te realiseren. Het Vlammodel geeft meerdere handvatten om via de sporen te komen tot impact. Van persoonlijk missionstatement naar echte verandering. “The only true way for any of us to grow, to truly fulfill our full potential, is when we work to help others do the same. (Simon Sinek)”

Andere boeken door Robbert van Adrichem

Over Stephan Persoon

Stephan Persoon heeft een passie voor ondernemerschap. Denken in mogelijkheden en zorgdragen voor de optimale omstandigheden om doelen te realiseren. Het unieke talent van Stephan is ‘aanspelen’ en het verbinden van mensen om met elkaars talent impact te maken. Als fanatiek marathonloper streeft hij altijd naar het beste resultaat om daarmee keer op keer het beste uit zichzelf en anderen te halen. Stephan is directeur bij Agium samen met zijn compagnon Robbert van Adrichem. Samen zijn zij met Agium al vijf keer uitgeroepen tot FD Gazellen, één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Agium is de ontmoetingsplaats voor gedreven mensen in en rondom het financiële vakgebied: opdrachtgevers, werknemers en zelfstandige professionals. Samen met Robbert schreef Stephan de ‘tribe guide’. Een inspirerend logboek dat je helpt bij het behalen van je persoonlijke ambities met impact. In het boek ‘de tribe guide’ inspireren Stephan en Robbert, finance professionals om vanuit uniek talent impact te maken en ambities te realiseren. Het Vlammodel geeft meerdere handvatten om via de sporen te komen tot impact. Van persoonlijk missionstatement naar echte verandering. “De kracht van willen verbeteren, onderscheidt ons van de middelmaat en breekt door elk carrièreharnas heen.”

Andere boeken door Stephan Persoon

Inhoudsopgave

Over de tribe guide 6
Energiewoorden 12
Mission statement 16
Ikigai 19
Mijn missie 22
Ambitie met impact 28
De vlam 31
Stam 40
Mijn tribe 44
Kinship 48
Verwonderpunten 62
Mijn weg naar succes 68
Etic en emic 72
Gesprekken met impact 78
Concrete doelen 82
Impact 84
Mijn inspiratie 89
Mijn change 98
Jouw toekomst 103

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        tribe guide