Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 34% korting
, , , , e.a.

AgileBeyond

Hoe continue wendbaar te blijven als organisatie!

Paperback Nederlands 2021 9789090351452
Nog slechts 2 exemplaren! Op=Op!
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
15,-
9,95
VOORDEEL - 34% korting

Samenvatting

Agile klinkt in eerste instantie eenvoudig, maar blijkt in de praktijk toch vaak lastiger dan vooraf verteld en gedacht. De vraag is dan ook: wat moet je als organisatie doen om de slag te maken naar ‘BeyondAgile’? Het boek is bestemd voor zowel personen die direct betrokken zijn bij agile projecten als management op C-level.

Organisaties moeten continu wendbaar blijven in een onvoorspelbare omgeving. In dit boek gaan we hierop in: Agility is een continuüm. Na de eerste stappen in agile werken, zijn de nodige vervolgstappen te zetten. Agile is de basis, beyond de vervolgstappen. In de toekomst zal het aantal zaken dat nauw verbonden is met agile, alleen maar toenemen. In de kern is agile werken een uitstekende werkwijze maar agile alleen, is niet voldoende. Organisaties die zich verder willen ontwikkelen zullen dus een beyond stap moeten zetten.
Self-assessment

Bij dit boek heeft KWD een self-assessment ontwikkeld dat je helpt om de beyond stap te zetten. Uitdagingen die voortvloeien uit dit self-assessment, moeten efficiënt en creatief worden opgepakt om (innovatieve) producten en diensten, succesvol te kunnen blijven leveren: nu en in de toekomst. Lees het boek en doe daarna het self-assessment op de site van de uitgever.

Specificaties

ISBN13:9789090351452
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:136
Druk:1
Verschijningsdatum:1-9-2021
Hoofdrubriek:Projectmanagement
ISSN:
Serie:KWD Reeks

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Erik van Daalen

Erik is een pragmatische projectmanager/trainer/coach met een gezonde drive. Hij kent het projectmanagement vak in al zijn facetten, zowel traditioneel als agile, waarbij projectresultaat belangrijk blijft. Hij is flexibel en ondernemend, heeft gevoel voor prioriteiten en besluitvaardig. Hij is open in zijn communicatie, een teamplayer en geïnteresseerd in mensen, dit maakt hem een projectmanager die in staat is mensen te stimuleren.

Andere boeken door Erik van Daalen

Over Rini van Solingen

Rini van Solingen is CTO bij Prowareness, waar hij klanten helpt bij het snel en wendbaar maken van hun organisatie. Tevens is hij deeltijdhoogleraar aan de TU Delft en verzorgt hij regelmatig colleges aan Universiteit Nyenrode. Rini heeft technische informatica gestudeerd aan de TU Delft en is gepromoveerd in de bedrijfskunde aan de TU Eindhoven. Rini is vooral spreker en auteur. Zijn expertise is snelheid en wendbaarheid van mensen en organisaties. Jaarlijks geeft hij er zo’n honderdvijftig lezingen over op kennissessies, conferenties en bedrijfsevenementen. Zijn bekendste (management) boeken zijn: De kracht van Scrum (met Eelco Rustenburg), De Bijenherder, Formule-X (met Jurriaan Kamer), AGILE, en Scrum voor managers en Agile werken in 60 minuten (beide met Rob van Lanen).

Andere boeken door Rini van Solingen

Over Gerard Meijer

Gerard Meijer is ondernemer, doorzetter met een sterk resultaatgedreven instelling. Weet verschillende belangen op verschillende niveaus op 1 lijn te krijgen. Hij is van daaruit in staat om bedrijfsdoelstellingen om te zetten in praktische en hanteerbare acties. Gerard is vasthoudend aan rode draad. Weet mensen te binden en te enthousiasmeren.

Andere boeken door Gerard Meijer

Over David Leeuwenburgh

David is een gedreven en pragmatische projectmanager met een sterke focus op resultaat. Hij heeft de jarenlange ervaring om technisch complexe projecten in corporate organisaties tot succes te brengen. Met een enthousiaste, open en betrokken houding, motiveert hij zijn team en omgeving. Zijn goede communicatieve vaardigheden en een sterk analytisch vermogen komen hierbij goed van pas. David helpt organisaties graag verder op het gebied van agile of het professionaliseren van projectmanagement.

Andere boeken door David Leeuwenburgh

Over Mathijs Rauwenhoff

Als zeer ervaren programmamanager is Mathijs in staat complexe projecten en programma’s tot een goed einde te brengen. Hij richt zich daarbij op alle fases van het project, van ontwerp tot implementatie en het daadwerkelijke gebruik na de verandering. Mathijs heeft ervaring in zowel traditionele ‘waterval’ als in agile/scrum omgevingen. Hij kent zijn weg in ERP en maatwerk en heeft ook nog eens veel ervaring als projectmanager in de meer recentere omgevingen zoals online en mobiele apps.

Andere boeken door Mathijs Rauwenhoff

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        AgileBeyond