Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Ton de Technotovenaar

Gebonden Nederlands 2022 9789090366807
Verkooppositie 1140Hoogste positie: 132
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Dit prentenboek is ontstaan om meer aandacht te geven aan het vak van functioneel beheer.

Dit vak is voor velen onbekend en blijkbaar is het ook lastig uit te leggen wat functioneel beheer nu precies is. Hierdoor ligt onderwaardering op de loer.

Vanuit VFB Academy weten we dat functioneel beheerders de ruggengraat zijn van organisaties die met IT-systemen werken. Daar zijn wij trots op en dat willen wij ook graag uitdragen.

Specificaties

ISBN13:9789090366807
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:24
Uitgever:VFB Academy
Druk:1
Verschijningsdatum:9-12-2022
Hoofdrubriek:IT-management / ICT
ISSN:

Lezersrecensies

4.5 van de 5
2 stemmen
1
1
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

preview
Ton de Technotovenaar
Daniël E. Brouwer 30 december 2022 ‘Ton de Technotovenaar’ is een prentenboek dat is bedoeld voor de kinderen van functioneel beheerders. Een beroep dat vaders en moeders maar moeilijk aan hun kinderen kunnen uitleggen, en daarin wil de auteur een helpende hand bieden. 

Over Daniël E. Brouwer

Daniël E. Brouwer is expert op het gebied van functioneel beheer en Lean Six Sigma Master Black Belt. Dankzij meer dan 10 jaar ervaring met functioneel-beheerteams verbindt hij moeiteloos theorie met praktijk en proces met techniek zonder de mens uit het oog te verliezen. Als interim adviseur helpt hij uiteenlopende organisaties met het verbeteren van hun functioneel-beheerafdeling. Daniël is oprichter van de Vakopleiding Functioneel Beheer en auteur van de boeken 'Hét handboek voor de functioneel beheerder' en 'Het procesboek voor de functioneel beheerder'. Hij stond aan de wieg van het nieuwe EXIN-examen Functioneel Beheer Specialist (FBS). Daarnaast schrijft hij artikelen en spreekt hij regelmatig op evenementen over het vakgebied.

Andere boeken door Daniël E. Brouwer

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Ton de Technotovenaar