Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Verhoog je trillingsfrequentie

Ontwikkel je persoonlijke kracht en intuïtie

Gebonden NL 2018 9789401303880
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Het boek 'Verhoog je trillingsfrequentie' van Penney Peirce helpt je om je persoonlijke kracht en intuïtie te ontwikkelen.

Iedereen heeft een persoonlijke trillingsfrequentie die onthult wie je bent. De energiewereld van onze geest, gedachten en emoties wordt vaak over het hoofd gezien, terwijl werkelijk alles in het leven doordrongen is van vibrerende energie.

In het opmerkelijke boek 'Verhoog je trillingsfrequentie' laat Penney Peirce niet alleen zien hoe je je persoonlijke trillingsfrequentie kunt vaststellen, maar ook hoe je die kunt verhogen. Als je je kernfrequentie vindt - de hoogst haalbare, meest natuurlijke persoonlijke vibratie - ben je in staat om een helder bewustzijn te bewaren, weerstanden te verminderen en nieuwe talenten te ontplooien. Daarmee brengt een verhoogde trillingsfrequentie je in een nieuwe realiteit: je verbetert je relaties, vindt creatieve oplossingen voor bestaande problemen en bereikt een geheel vervuld leven.

Penney Peirce heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van intuïtieve vermogens en hooggevoeligheid. Ze geeft wereldwijd lezingen en workshops en adviseert zowel particulieren als bedrijven.

Specificaties

ISBN13:9789401303880
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:344
Uitgever:Altamira
Verschijningsdatum:29-5-2018
Hoofdrubriek:Spiritualiteit

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Verhoog je trillingsfrequentie