Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Zo kun je op legale wijze de bankkluis kraken

Hoe financier ik mijn plan?

Paperback Nederlands 2017 9789402233117
Verkooppositie 5936Hoogste positie: 858
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Als je als ondernemer een risico moet inschatten, dan wil je natuurlijk wel even heel goed weten waartegen je precies ja of nee moet gaan zeggen. En totdat u de feiten op tafel heeft en precies weet hoe de vlag op het schip staat, neemt u natuurlijk geen beslissing. En u zou ook wel heel erg roekeloos zijn als u dat wel zou doen. Bij banken is dat natuurlijk niet anders. Banken willen juist dolgraag leningen verstrekken, maar ze zijn natuurlijk niet gek. Ze willen weten waar ze ja of nee tegen zeggen op basis van alle feiten die ze nodig hebben om een verstandig besluit te kunnen nemen en uiteindelijk willen ze dan ook nog een deal sluiten waar ze geld aan kunnen verdienen. Als je er zo naar kijkt zijn het eigenlijk net ondernemers!

In mijn carrière heb ik veel ervaring opgedaan met het financieren van de meest uiteenlopende businessplannen en met het financieren van de meest bizarre projecten. En meestal is dat uiteindelijk gelukt, soms tot verbazing van vriend en vijand. Ik heb zowel financieringen gekregen van banken als van risico-investeerders en vaak was het zelfs een combinatie van deze twee opties. Ook heb ik veel gesprekken gevoerd met zowel collega ondernemers over hun ervaringen met het financieren van hun plannen, en heb ik veel gesproken met bankiers en investeerders om ook hun kant van het verhaal te horen.

In dit boek ga ik mijn ervaringen met u delen en geef ik praktische tips over hoe ook u uiteindelijk uw kansen enorm kunt vergroten om succesvol een financiering te krijgen voor uw plan. Want uiteindelijk wilt u natuurlijk niets liever dan uw droom ook echt waarmaken. Een plan dat om welke reden dan ook niet tot uitvoering komt, blijft uiteindelijk niets meer dan een droom. Dus laten we eens kijken of we ook uw droom kunnen laten uitkomen.

Specificaties

ISBN13:9789402233117
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:60
Uitgever:Boekscout
Druk:1
Verschijningsdatum:3-2-2017
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Fred Rutgers

Fred Rutgers, is auteur, keynotespeaker en managementconsultant. Toen hij het familiebedrijf overnam, ontdekte hij al snel de kracht van slimme marketing en sales strategieen. Daarom maakte hij de overstap naar het grotere bedrijfsleven. Hij werd o.a. directeur product en marketing bij een klein van origine engels postorderbedrijf, partner bij een groot internationaal opererend marketing & sales consultancy & salespromotion bedrijf. Verder werkte hij aan diverse chipper, chipknip en loyalty projecten, was hij werkzaam als leverancier van marketing en financiele strategische tools, hij was directeur / medeeigenaar van enkele kleinere telecomaanbieders. Na een korte carriere als directeur van een grote webshop heeft hij een eigen isolatiebedrijf gekocht dat hij ook tot een succes maakte. Inmiddels heeft Fred zich volledig gestort op het schrijven van boeken, het houden van lezingen en toespraken over management en sales onderwerpen. Tevens spreekt hij met passie over duurzaamheidsvraagstukken. Om betrokken te blijven bij de laatste ontwikkelingen is hij regelmatig actief als boardroom consultant om ondernemers te helpen bij het ontwikkelen en uitvoeren van businessplannen en lost hij regelmatig commerciële vraagstukken op voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Andere boeken door Fred Rutgers

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Zo kun je op legale wijze de bankkluis kraken