Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Own it

Krijg antwoord op een van de grootste levensvragen van deze tijd: wat wil ik eçht?

Paperback Nederlands 2022 9789402710373
Nog niet verschenen, verwacht op 08‑11‑2022
21,99

Samenvatting

Misschien herken je dit: je hebt een goede baan en toch ben je niet gelukkig. De passie mist of je wilt meer betekenis voelen in je werk. Je hebt het idee dat je je kwaliteiten en talenten niet optimaal benut. Je kunt niet kiezen tussen je vele interesses of zoekt juist naar verdieping. Je denkt, maar vergeet te voelen.

Mabel en Crystal helpen je om je potentieel te benutten en je dromen te realiseren. In 'Own it' geven ze antwoord op een van de grootste levensvragen van deze tijd: wat wil ik écht? Met behulp van krachtige oefeningen en meditaties own jij de vrijheid om een leven te leiden waarin je alles uit jezelf én je werk haalt.

Specificaties

ISBN13:9789402710373
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:304
Druk:1
Verschijningsdatum:8-11-2022
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Over Mabel Duchossoy

Vóór haar dertigste zat Mabel Duchossoy al in de directie van een multinational. Ze maakte de ene na de andere promotie, tot ze in een burn-out terechtkwam. Toen ging het roer om. Met The New Business Women Academy hielp ze, samen met Crystal Kwee, al meer dan 2500 vrouwen zichzelf te vinden en hun dromen werkelijkheid te laten worden.

Andere boeken door Mabel Duchossoy

Over Crystal Kwee

Vóór haar dertigste zat Crystal Kwee al in de directie van een multinational. Ze maakte de ene na de andere promotie, tot ze in een burn-out terechtkwam. Toen ging het roer om. Met The New Business Women Academy hielp ze, samen met Mabel Duchossoy, al meer dan 2500 vrouwen zichzelf te vinden en hun dromen werkelijkheid te laten worden.

Andere boeken door Crystal Kwee

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Own it