Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Accountability in communicatie

praktische aanpak voor een succesvolle implementatie

Paperback Nederlands 2010 9789460080821
Verwachte levertijd ongeveer 10 werkdagen

Samenvatting

Accountability is een thema dat steeds terugkeert in het communicatievakgebied.
Het is onlosmakelijk verbonden met professionalisering. Over accountability wordt dan ook veel gesproken op strategisch niveau. Toch blijkt in de praktijk dat de stap naar uitvoering van accountability in communicatie lastig kan zijn.
Accountability in communicatie, praktische aanpak voor een succesvolle implementatie
is een handboek voor communicatieprofessionals die de slag willen maken naar de daadwerkelijke implementatie van accountability van communicatie in hun organisatie. Het schept een theoretisch kader voor accountability in communicatie en geeft handvatten voor een gedegen aanpak in de vorm van een beproefd stappenplan.
Drs. Cathelijne Janssen (1970) is eigenaar van Cateau Communicatie en als zelfstandig adviseur actief op verschillende terreinen binnen (en
buiten) het communicatievakgebied. Ze heeft ruim vijftien jaar ervaring in verschillende (leidinggevende) functies op het gebied van marketing, communicatie en ICT bij overheidsorganisaties en in het bedrijfsleven.
Cathelijne adviseert organisaties over accountability van communicatie en begeleidt hen bij de implementatie daarvan als adviseur of project manager. Hierbij staat kwaliteitsverbetering van de communicatiefunctie en het communicatiebeleid van de organisatie centraal.

Specificaties

ISBN13:9789460080821
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:122
Druk:1
Verschijningsdatum:8-9-2010
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Accountability in communicatie
Louis Thorig | 19 oktober 2016
Accountability - niet alleen het ‘afrekenen’ of ‘verantwoording afleggen over’ maar ook de ‘verantwoordelijkheid nemen voor iets’ - is in onze steeds transparantere netwerkmaatschappij in allerlei sectoren een snel aan populariteit winnend fenomeen.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Cathelijne Janssen

Cathelijne Janssen is trainer, spreker en auteur op het gebied van accountability van communicatie. Vanuit haar passie voor het vak en jarenlange ervaring helpt ze organisaties in de publieke en private sector bij het professionaliseren van hun communicatiefunctie. Cathelijne benadert accountability vanuit de combinatie verantwoordelijkheid nemen én verantwoording afleggen, waarbij kwaliteit en groei centraal staan. Haar stapsgewijze en praktische aanpak laat teams en individuele communicatieadviseurs effectiever (samen) werken en zichtbaar bijdragen aan de ‘komma-zodat’ voor de organisatie. Meer over Cathelijne en Cateau Communicatie vind je op cateau.nl.

Andere boeken door Cathelijne Janssen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Accountability in communicatie