Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Protocol Positieve lichaamsbeleving

Paperback Nederlands 2018 9789461056283
Verkooppositie 5785Hoogste positie: 5785
Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Het Protocol Positieve lichaamsbeleving is ontwikkeld voor eetstoorniscliënten met een negatieve lichaamsbeleving. Een essentieel onderdeel van het protocol is de lichaamsexposure gericht op positief beleefde lichaamsdelen, die plaatsvindt met behulp van een spiegel en in de vorm van heteroconfrontatie. Zo worden cliënten uitgedaagd en gestimuleerd om hun vertrouwde focus op negatief beleefde lichaamsdelen te verleggen naar positief beleefde lichaamsdelen.
Voor behandelaars
Deze handleiding is geschreven voor behandelaars (psychomotorisch therapeuten, psychologen, psychotherapeuten) die eetstoorniscliënten met een negatieve lichaamsbeleving behandelen. Als we lichaamsbeleving beschouwen als een transdiagnostische factor, is het ook mogelijk het protocol in te zetten bij andere doelgroepen bij wie een negatieve lichaamsbeleving een belangrijke rol speelt en voor wie het positief beïnvloeden van deze lichaamsbeleving een belangrijke interventie kan zijn in de behandeling.
Extra online materiaal
Extra materiaal bij dit protocol kunt u gratis downloaden. Formulieren, vragenlijsten, aanvullende uitleg bij de sessies, oefeningen en uitgewerkte voorbeelden zijn te vinden op behandelprotocollen.nl.

Specificaties

ISBN13:9789461056283
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:88
Druk:1
Verschijningsdatum:20-4-2018
Hoofdrubriek:Psychologie

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Protocol Positieve lichaamsbeleving